![]() |
|
Gti gazlıo. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 Saat 19:45 |
||
COK GÜZEL SAGOL
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
01.10 daki hareket çok hoşuma gitti ama hakkını veriyor maşallah da atalarımız ne demiş çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. vırrrrrr çat...:D
|
|||
![]() |
|||
||
baya eski bi video bu. cok izliyodum zamanında of nasıl gidyo diye ama cok gereksiz hareketler oldugunu zamanla ogrendim.
|
|||
![]() |
|||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
||
+++ böyle hareketlere gerek yok insanları da düşünmeliyiz birinin bu sebepten burnu kanasa nasıl verecek o hesabı nasıl çekecek vicdan azabı merak ediyorum...
|
|||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||
![]() |
|||
||
zaten arada taksici trip atıo önüne geçip fren yapıyor bilmem farkettiniz mi
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Bide bana diyorsunuz..
![]() |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
napalım kardes hız delısı degılız. yerı geldı mı basıyoruz. zaten motorun omru gıdecek hakkını vermeye vermeye
![]() |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Mirak GTı ın hakkını vermiyorsun...
![]() |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
şu gti aldıgımdan beri bi kere makasa girmedim..
en sevdigim hareket arkadan selektör mü yaktı? hemen 3. vitese geçiyorum uzuyorum..
gerenk yok makaslara
|
|||
![]() |
|||
||
ve İstanbulun eski hali..Merter mc nin ordan geçiyor..
Hakkını veriyor ama..
|
|||
![]() |
|||
||
gereksiz hareketler bunlar 106 gti ile anca peş peşe 2 defa sıkar bırakırsın sürekli sıkmanın mantıgı yok + emniyet şeridine girmek eziklikdir...
|
|||
![]() |
|||
||
arabanın hakkını veriyoda yediği küfürlerin bence haddi hesabı yoktur..
|
|||
![]() |
|||
||
Video kısacık değilmiş..Daha önce izlemiştim.. Düzenleyen sinan-s - 26 Aralık 2008 Saat 16:33 |
|||
![]() |
|||
||
Hiç tasvip etmediğimiz hareketler bunlar :D
|
|||
![]() |
|||
||
http://www.akilli.tv/video/95297/106-GTI-kopuyyyo.aspx
Düzenleyen 205 GTI - 26 Aralık 2008 Saat 17:18 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |