|
Bilgi Ekranı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Miheme
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2020 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2020 Saat 13:33 |
Merhaba, 2016 model 308 1.6 bluehdi Active paket araç satın aldım. Gösterge paneli orta ekranda araç yakıt tüketim, ortalama sürat bilgilerini göremiyorum. Silecek kolu tuşuna bastığım vakit, bilgiler smeg ekranda görüntüleniyor. Bu şekil olduğunda gözümü yoldan ayırmış oluyorum. Ayarlarda ve kullanım kılavuzunda bir bilgi bulamadım.
Bilgilerin orta ekranda gösterilmememsi donanım paketinden dolayı mıdır? Yoksa problemden ötürü mü?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MErhabalar hocam hatırladığım kadari ile versiyona göre değişkenlik gösteriyor. verdiğim linkte aracınızın kullanım kitapçığında 35 sayfada detaylı bir anlatım mevcut.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |