|
ARACI SIKIŞTIRINCA MOTOR ARIZA UYARISI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SeAsToo
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2020 Saat 08:09 |
Merhabalar 3 seferdir başıma gelen ve kaza riski atlattığım bir sorun yaşıyorum aracım da normal seyir halinde bir sorun yani sakin gidersem bir sorun yok ama ne zaman güce ihtiyaç duyduğumda gaza yüklensem ( yaklaşık 150km ) hızlarda motor arıza uyarısı veriyor ve turbo çalışmıyormuş gibi bir durum oluşup arac 110km hızı geçmiyor aracı stop edip çalıştırdığımda eski haline haline dönüyor ama ışık bir süre yanmaya devam ediyor. Sorun ile alaklı servise gittim servis turbo basınç arızası verdiğini ve buna bağlı olarak da çözümün elektro vana değişimi yapılacağını söyledi ama bu olayı yaşayan birkaç kişi ile görüştüğümde aynı parçanın değiştiğini ama sorunun tekrar ettiğini söylediler ve + garantin kapsamında TURBO, KATALİZÖR ve bir kaç parçanın garanti kapmasında değiştirmişler benim aracımın garantisi yok 2.el aldım ve şuan 100 bin km olmak üzere konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yada bu olayı yaşamış ve çözüm bulmuş birileri varsa yardımcı olursalar sevinirim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Servisin söyledi doğru diyebiliriz hocam genelde bu tip sorunlar turbo elektrovanadan kaynaklıdır. Yüksek devirler daha çok karşılaşılan bir durum. Tam hata kodunu öğrenseydiniz iyi olurdu. Garanti olsaydı iyi olurdu ama dediğiniz parçaları kendiniz yaptırmaya kalkarsanız çok maliyetli olur. t9 kasa hangi motor var hocam 92 bg hdi - 112 e-hdi - 120 bluehdi motormu
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
SeAsToo
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
120 bg olan müşteri hizmetleri ile çözebilir miyim garanti durumunu sonuçta 2 el aldım servise gidiyorum bakımlarına inşallah elektro vana ile çözülür
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bluehdi motor bir arayıp görüşün hocam en son ne zaman yetkili serviste bakıma girmiş araç öğrenmek lazım eger 1 bakım geçtiyse yine biraz zorlayarak birşeyler yapılabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
SeAsToo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en son ben götürdüm bakım için ve son olarak traver sorunu için gittim travers sorununu çözdüler umarım bunuda çözerler
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servis bakımlı ise araç hocam ekstra indirim alabilirsiniz peugeot merkezi arayarak. %40 - 60 civarı indirim verebiliyorlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |