|
Manüel Dikiz Aynasını Elektrikli Yapılabilir mi. . |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam orası daha kolay kapıyı actıgında ön göğüsün yanında aynaya bakan yerinde bir kapak var onu acı içerisi boş ordan kapının içinden gecirdiğin kabloları taşıya bilirsin odan işlem yapman kolay olur
birde neden ayriyeten bir kumanda yapıyorsunuz kapıları kilitlediğinizde otomatik olarak kapanmayacak mı sonuçta Düzenleyen okaNStarss - 01 Ekim 2014 Saat 12:21 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O dediğiniz yeri şimdi açıp içini gördüm orada biraz kafam karıştı kapı soketinin aracın şasisiyle birleştiği yer biraz aşağıda orası ise yukarda kalıyor içi dediğiniz gibi boş.
|
|
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
oradan aşagıya kabloyu salıp kapıdan gecire bilirsiniz soketleri dışarı dogru sökerek yapa bilirsin
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
peugociho
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2018 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugociho
|
Bir türlü ısınamadım ben bu fikre. Hep bir ayarı bozuk olur kesin diyerek baktım :D
|
|
.
|
|
SerdarSGRL
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2020 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SerdarSGRL
|
Merhaba konuyu hortlamış oluyorum ama 306 aracımın aynalarını dönüştürüyoruz. 206nın patçaları ile aynı sorun ise aynaları sağa sola hareket ettirebildik ama aşağı ve yukarıya hareket ettiremiyoruz nasıl çözdünüz bu sorunu bi fotoğraf veya şema varmı.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu konu işinize yarayabilir hocam. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |