![]() |
|
LPG için yaptığım başarılı işlemler(video yüklendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2020 Saat 23:53 |
Aracımın üzerinde bulunan atiker fast marka lpg kitinde 3 ohm luk valken tip bulunan enjektörü 2 ohm enjektörle değiştirdim. 1 hafta ki çabalarım sonunda atiker fast lpg sistemine aldığım kabloyla kendim ayar yaptım. Bu enjektörler harika sonuç verdi ve haftalardır izlediğim videolardan aldığım lpgmarketim sitesindeki arkadaşın verdiği bilgilerle kendi kendime yaptığım ayar tamamen kusursuz. Lpg ve benzin enjeksiyon zamanlarını haritda tam denk getirdim. BU GRAFİK DENK GELMEDİĞİ ZAMAN FAKİR VE ZENGİN LPG YAKIT KARIŞIM HATASI VEREREK MOTOR ARIZA lambası yanıyor. bazı şeyleri kendi kendinize yapın NACİZANE TAVSİYEM ustalar bu kadar önemsemez aracınızı. Teşekkürler
![]() Düzenleyen samet2461 - 07 Nisan 2020 Saat 16:11 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NNasıl yapıldığını video çekerek de anlatırsan hem biz faydalanırız hemde olmayan bir kaynağı ilk yapanlardan olursun.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Ellerinize sağlık maşallah diyelim. aynen bu konu ilegili bir video yaparsanız seviniriz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
videoyu çektim. Birkaç saniyede sesim duyulmuyor motor sesinden ama asıl duyulması gereken yerler güzelce duyulmuş. Amatör oldu kusura bakmayın. İnşallah yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
|
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |