|
Peugeot Hız Sabitleme Arızası Çözümü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2019 Saat 07:39 |
Arkadaşlar öncelikler herkese iyi forumlar. Forumda yeniyim ve ilk konum. Peugeot 407 1.6 hdi aracımın hız sabitleyicisi(cruise control) çalışmıyordu orjinalinde olmasına rağmen. Aktif etmek istediğimde ekrandaki çizgiler yanıp sönüyordu deneme yanılma yoluyla kendi problemimi çözdüm. Debriyaj veya fren müşürü değiştirmeden önce denenebilir. Lexia 3 cihazı gerekli elbette. Sırasıyla uygulayın. Cihaz ile araca bağlandıktan sonra öncelikle aracımızı seçiyoruz ve diagbox programını açıyoruz sırasıyla
|
|
Sahinkirac
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sahinkirac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
oncelikle merhaba bende 206+ modeli var cruise controlu aktif edince ekranim bozuluyor --- bu sekilde gorseller cikiyor soylemis oldugunuz islemi yaptim ancak gostergeler duzelmiyor ne yapmaliyim
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba cihaza bağlayıp arıza var mı bakmak lazım hocam bende arıza da yoktu fakat çalışmıyordu böyle yaptım belkide tesadüfen oldu.
|
|
burhanakbas
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burhanakbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar,
paugeot 508 yarı otomatik etg 6 alacak varsa önce aşağıdaki videoyu izlesinler, artılarını eksilerinden bahsetmiş uzun uzun. C5 citroen , Passat , jetta , astra , insignia , corolla , focus , superb , octavia alacaklarda izlese iyi olur;
https://www.youtube.com/watch?v=o_05yFOAHaM&list=UUAGSkmiPSu3T7oz_agx-mTA&index=2
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=o_05yFOAHaM&list=UUAGSkmiPSu3T7oz_agx-mTA&index=1
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |