![]() |
|
Kapıların Kendiliğinden Açılması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vudss1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2020 Saat 21:06 |
Merhabalar arkadaşlar, aranızda yeniyim direk mevzuya giriyorum 2001 model bir 306 aracım var aracı kitliyorum saniyeler sonra şöför kapısı hariç diğer kapılar açılıyor sebep nedir ? Nasıl düzeltirim bu durumu ?
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
içeride anahtar kaldığında veya kapılardan biri bagaj dahil olabilir tam kapanmadığında benzer şeyler yapar. ama şoför kapısının kitlenip diğerlerinin açık kalması sorunu ile ilk kez karşılaşıyorum.
![]() |
|
![]() |
|
vudss1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabın için teşekkürler, bende ilk defa karşılaştım aracı kilitliyorum hepsi kilitleniyor hemen şöför kapısı hariç diğer kapılar bagajda dahil açılıyor anlamadım
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
benzer bi sorun gibi isterseniz bi göz gezdirin derim
![]() |
|
![]() |
|
Zaman ayırıp cevapladığın için teşekkürler hocam, ama o konuyu gördüm fakat çözüm olmadı bir çok forumda bu tarz yazılan çözüm seçeneklerini denedim ama düzelmedi video atma imkanım varsa bugun çeker onuda eklerim konuya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
çok iyi olur belki ona göre fikir yürüten arkadaşlar olabilir. geçmiş olsun tekrardan inşallah tez zamanda çözersiniz bu sorunu.
![]() |
|
![]() |
|
Çözüldü hocam şöför kapısının içinde kablo oksitlenme yapmış ondan dolayıymış o kadar ugraştırdı bizide :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |