![]() |
|
Bobin arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
medcvt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: burdur bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2020 Saat 00:19 |
Arkadaşlar sıralı sistem aracımda tekleme gaz kesme sorunu oluyor çok sık değil ama oluyordu ilk lpg sorunu sanmıştık lpg tesisatı baştan aşağı değişti geçmedi sonra bu sorunun ateşlemeden oldugunu düşünüp bobini yan sanayi bobinle değiştirdim 1 , 2 hafta kadar sorunsuz bir şekilde bindim yine aynı sorun baş gösterdi bunun sebebi ne olabilir bobini orjinalmi almak gerek yoksa bobini bozan başka bi sorunmu var
|
|
![]() |
|
littlenikksay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı littlenikksay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobin ile beraber bujiler de değişti mi ?
|
|
206 1.6 XT 110HP
|
|
![]() |
|
medcvt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: burdur bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bujiler değişmedi bujiler daha önce değişmişti
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
önce bujiler değiştirseydin daha iyi olurdu egzozdan patlama sesi geliyorsa ara tekleme yapıyorsa araç kasılıp tekrar hızlanıyorsa buji bobin ve kablolarını kontrol etmen gerekir.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
bujileri değiştirdim sıkıntı geçmedi uzun bi aradan sonra bobinler değişti 2 hafta sorunsuz bindim sorun tekrar etti
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
LLpg enjektörleri kontrol edildi mi? LPG yi kapayıp öyle kullanıldı mı sonuç nedir?
|
|
![]() |
|
benzindede aynı sorun var lpg sisteminde sıkıntı yok
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Uyumlu bobin aldığını varsayıyorum. Çünkü bana uyumsuz da sattıkları oldu. Bobini bir defa değiştiysen tamam daha bozulmaz. Bobin arızasında egzoz dan patada çatada diye ses gelir. Gaza basarsın gitmez, 2. 3. Vitese geçmek istersin vuruntu yapar. Bujiler de sıkıntı olunca genelde klima açıkken, yokuş çıkarken, motor yükteyken vuruntu yapar. Araç yükteyken mi yapıyor? İlk çalıştırdığı da mı? Motor sıcak soğuk mu? Araçta bir arıza kodu yok mu? Belki külbütor kapağından yağ kaçıp bujilere kaçıyordur. Belki enjektörler sıkıntılıdır. Orijinal programı olan bir yere git belki sensörlerde var sıkıntı. Universal olanlar tam okumuyor.
Düzenleyen x571 - 25 Şubat 2020 Saat 09:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |