|
Peugeuot 206 Hız Göstergesi Step Motoru |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
areswashere
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı areswashere
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
linkteki videoları izlemenizi tavsiye ederim, benim de hız göstergem çalışmıyor, en yakın zamanda deneyeceğim. https://www.youtube.com/watch?v=MHdX1q4B-J8&list=WL&index=36&t=0s
|
||
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bnm degız göstergem çalışmıyor sorunu halledebildiniz mi ? nasıl bir yol izlediniz? Bna da yardımcı olursanız sevinirim
|
||
areswashere
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı areswashere
|
|
Merhaba bu yorumu yazdıktan sonra gösterge panelini sökmüştüm, step motoru linkini gönderdiğim videodakinden farklı çıkmıştı. Motoru almam o zaman için mümkün olmadığından söket kısımlarını temizledim ve geri taktım, hız göstergem çalışmaya başladı. Sanırm sarsıntıya bağlı bir arızaydı benimki. Eğer paneli sökerseniz bir elektrikçide lehimlerini kontrol ettirmenizi öneririm kopukluk olabilir.
|
||
areswashere
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı areswashere
|
|
Merhaba bu yorumu yazdıktan sonra gösterge panelini sökmüştüm, step motoru linkini gönderdiğim videodakinden farklı çıkmıştı. Motoru almam o zaman için mümkün olmadığından söket kısımlarını temizledim ve geri taktım, hız göstergem çalışmaya başladı. Sanırm sarsıntıya bağlı bir arızaydı benimki. Eğer paneli sökerseniz bir elektrikçide lehimlerini kontrol ettirmenizi öneririm kopukluk olabilir.
|
||
(E)motion
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2018 Konum: İzmir/Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı (E)motion
|
|
|
||
206 GTI 2.0
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |