|
Peugeot 406 Aks Dış Freze |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Atakumlu55
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Atakumlu55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2020 Saat 21:26 |
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır 1nci vitesten 2nci vitese geçişteki vuruntu sorunuma çare bulamıyorum. En son şanzumanı sıfır yaptırdım ama yine sorunum devam ediyor. Bugün bi ustaya gösterdim detaylı baktı ve aksdaki frezeden kaynaklandığını şanzumanda sorun olmadığını söyledi. İnternette biraz araştırdım ama freze olarak satış yok komple aks satılıyor. Bu frezenin parça kodu varmıdır komple aks almadan sadece bunu alıp değişebilir miyiz acaba?
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba, moderatör aşağıdaki web sitesini öneriyor. Şasi numrası ile bakıyormuşsun
|
|
Atakumlu55
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Atakumlu55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Maalesef şase numaram ile arattığımda bulamıyor site.
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şükrü , parçanın ikinci eline baksana. Ankara da güven oto var. İkinci el. Burda bulursun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |