![]() |
|
İlginc olay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Orhan52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2020 Saat 17:12 |
kardesm banada oyle dediler airbakciye gittim bakindi com2000den kaynaklaniyor dedi Sonra biraz arastrdm oksitlenme sorunlri olabiliyormus kendim actim direksiyon gobegini Kornanin denk geldigi yerlere soyle bi zimara attim cok az bisey Bide korna sigortasini degistrdm duzeldi Burdn bu sorunu yasayn ve yasiyacak arkadaslara klavuz olsun Hemen com2000 elletmeyn yani para koparmaya yer ariyolar |
|
![]() |
|
fatihcetinn99 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihcetinn99
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah kolaylık versin kardeş bir arkadaşımın başınada gelmişti onada airbak den demişlerdi
|
|
![]() |
|
Orhan52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektirikciye goturdum kardesim senin dedigini dedi ordan airbakciye gittim oda icinde sargimi varms neymis ondan kaynaklanio dedi oksitlenme yapmis olabilir dedi onu yapacak oto elektrikci ariyorm iste
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Direksiyon daha onceden sökülüp takildiysa dreksiyon airbagi tam oturmamis olabilir, aynisi basima geldi. Sinyal kolunu degistirmek icin direksiyonu söktüm taktim ortalama 30 km yol gittikten sonra duran trafigin ortasinda korna calmaya basladi, arabanin icinde tornavida vardi buldum ve hemen ardindan direksiyon airbagini tekrar söktüm musait bir yerde araci kenara cekip iyice oturtmustum. 307 lerin elektronik ve elektrik parcalarinda kronik ariza yoktur, bilgisizce kurcalanmis 307 vardir.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
307_hdi_XR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2019 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307_hdi_XR
Kornada + ve - (artı ve eksi) kabloları doğru bağlamak önemli!Diğer cihazlarda önemli değil ama...
|
|
Peugeot
|
|
![]() |
|
307_hdi_XR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2019 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307_hdi_XR
307 Pejoların elektrik aksamında ve elektronik parçalarında anlaşılamayan kronik sorunlar var.Bunlara alışmaktan başka yapacak birşey yok!..Ustayım diyenlere fazla kurcalatmayın daha büyük sorunlar yaratırsınız...
|
|
Peugeot
|
|
![]() |
|
kabloda ek vardi bantliydi ordan kisa devre yaparmi soguk nedeniye
Veye senin dedigin swicler soguktanmi yapar bunu durduk yere olmasi sasirtti beni araba calisiyordu bile
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
direksiyon airbag kısmında korna swichleri var hocam onlardan kaynaklı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sabah uyuyorum bi korna sesi geliyo takili kalmis ciktim baktim benm arabadan geliyo kontagi felan actim kapadm noldugunu anlamadm alarm sandim susturamayinca kornanin kablosunu soktum durduk yere korna neden boyle bisey yapar ki
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |