|
Yagmur sensörü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hayrat
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2015 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2019 Saat 20:16 |
Yagmur sensoru çalışıyor fakat neredeyse önümü göremez hale geliyorum.Bugun söyle bir söküp bakayim dedim. Plastik muhafazayı sökünce kablonun takılı olduğu kısım çıktı camda silikon malzemeden yapılmış plastik kısım kaldı tekrar geri taktım....Ne yapılabilir acaba
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sensörün alt kosmında buğu veya tozlar geldiği için sensör algılamaz deniliyor. Tek bir düz tornavida ile işi bitiriyormuşsun. Sensörü söküp cama baktığı yüzeyi temizliyormuşsun olay bitiyormuş. Dikkatlice sökebilirsin. Elin yatkın ise.
rain sensor change (Remove) Diye de aratabilirsin. Belki uygun birşeyler bulursun.
|
|
hayrat
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2015 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler deneyeceğim
|
|
hayrat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun çözüldü...oto camcı cama yapışan kısmın çıktığı için boşluk oluştuğunu söyleyip güzel ve temizledi eski yapışkan maddeyi....Sensörün bulunduğu kısma jel surup ustune pedi yerleştirdi.Sonra aynayı cama yapıştırmaya yarayan yapıştırıcı ile çıkıp takılabilen metal kısmı yapıştırdı..yerine monte etti işlem tamam
hepsi 50 tl...
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |