|
1.6 hdi Purflux hava filtresi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2019 Saat 02:02 |
Arkadaslar merhaba. Hava filtresi olarak bu markayi tercih ettim. Oem uretici olarak biliyorum cunku. Fakat urun bana ulastiginda gozume cok kalitesiz gozuktu. Turuncu conta uzerinde izler mevcut ve iceri dogru tasmis. Icime sinmedi yani. Bunun yerine Mahle ve Bosch marka almayi dusunuyorum. Fikirleriniz nedir bu konuda?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çakma olabilir hocam piyada çok maleser. bosch car servislerde bosch filtre almak en güzeli. yada yetkili serviste orjinal alacaksınız.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aloparçadan almıştım sahte değildir sanırım. Peki yetkili servis haricinde orjinal peugeot filtre nereden bulabilirim hocam? Var mı güvenilir bir site? Orjinal diye satan çok yer var çünkü.
|
|
oguzhan53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
değiştirmenize gerek yok bence kaliteli bir filtre almışınız aloparçada sahte ürün zaten olmaz purflux pejonun oem filitre tedarikçilerinden biri resimdeki filitre normal gözükmekte masrafa gerek yok.
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hava filtresinin kalitesiz olduğu apaçık meydanda. Arkadaşlar yanda yazan yazıya aldanmayın. Seri imalatçılar o yazıyı 3-5 kuruşa yazdırır. Sanki denetim mi var. Acaba çakma yapılıyor mu diye. Koskoca adidas nike nin çakmaları apaçık satışırken her yerde.
Filtre yapıştırma kalıbı öyle dandikmiş ki, yapıştırıcı malzemeyi filtrenin üzerine taşırmışlar. Emilen havanın nereden baksan %4-5 ini kapatmış. Düşük bir değer gibi görünüyor ama. Bence iade et. Başka marka al. Filtre işi basit değil. İnsan ciğeri nasılsa, araç filtreside odur. Kolay ve iyi filtrelenmiş hava her zaman için en iyisidir.
|
|
iso0625
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle katiliyorum. Basta o contalar zaten kendini ele verdi. Iade ettim yerine Mahle veya Mann alacagim.
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracında bakımı geldi. Bende bakayım şu filtrelere, yağlara:)
Kolay gelsin.
|
|
iso0625
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler Omer hocam.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |