|
Sizce hangisini secmeliyim. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GkM2015
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2019 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2019 Saat 23:19 |
Herkese merhabalar. 3008 alma asamasindayim arac malum bende hayalini kuruyorum nasip olursada butceme ve zevkime gore bir arac buldum. Daha once wag gurubu araclara sahip oldum golf 7.5 tekrar golf almak istemiyorum.
1.2 Pure tech elegance otomatik vites on mercek farli led paket olarak geciyor sanirim. kiremit rengi 48 bin km de 177 bin lira. tramer yok sag arka camurlukta boya var diye beyanda bulunmus satici. Simdi benim merak ettigim 1.2 tutulan bir modelmi? yakit beni cok uzermi ? Testlerini izledim tork baya iyi performans olarak iyi yorumlar var. 3008 hatta pejo bana cok uzak oldugu icin bu arac hakkinda sizin yorumunuz ne olur.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalarhocam. 1.2 ilk çıkan versiyonlarında sıkıntılar vardı sıkıntılar vardı ama sonradan revizlar yapılıp giderildi. 3008 ile peugeot gerçekten kendini aştı bu konuda ve konfor kullanım vs. sizi üzmeyecektir. paket olarak elegance en fulleri sayılır içlerinde ama bluehdi motor almanızı öneririm tabi o paralara elegance bulmak zor olacaktır. büyük araçlara küçük motora karşı benim biraz ön yargım var 1.6 prutech olsa alabilirsiniz derdim 3 silindir turbo beslemeli bir motor b segmenti üzeri araçlara konulmaması taraftarıyor motor çok yük biniyor. şimdilik bir sıkıntı olmazsa bile 100000 km üstünde sıkıntılar göstermeye başlayacaktır. Ama benim yavsiyem dizel seçeneklerine bakmanız ama dediğim gibi active paketlere yönelmeniz gerekecektir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
GkM2015
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2019 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cevabiniz icin tesekkurler. Dizel e butce yetmiyor led farsiz da arac biseye benzemiyor benim kanaatimle o sebeple bu araca yoneldim. Sizin yorumunuz alinabilecegi yonunde dogrumu yorumladim.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rice ederim. aynen hocam çok tutulan bir model deil nasıl 1.2 tsı passatlar yada jettalarda çok tutulmaması gibi. dediğim şimdilik sıkıntı olmasa bile 100 binden sonra sıkıntılar başlayacaktır. Bildiğiniz üzere ülkemizde dizel tarcihi daha yüksek. km takıntınız çok yoksa bu paketlerde tarcih edilebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |