|
rt4 hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
lutfuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2008 Saat 09:40 |
arkadaşlar merhaba dünde yazdım ama mesaj gelmedi heralde peugeot 308 premium pack auto 6R aldım araç türkiye ye gelenlerden biraz farklı ve araçta rt4 var aracı farda alırken navigation un çalışmayacağını bildirdiler ama arkadaşımda kia sorento var ve gayet iyi çalışıyor türkçe yazılım bulmak mümkünmü
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
naıgasyona guncelleme yapılıyor dıye bılıyorum gunceleme yapıldıgın da tr dıl paketıde olur sanırım.. daha detaylı bılgıyı forumda kı dıger arkadaslarımız sıze sunacaktır..
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kia sorentoların sd card girişi var. bu sd carda bütün haritalar yükleniyor o kart olmadan yeni nesil kia sorento teyplerınde navıgasyon calısmıyor.
rt4 çalışacağını bilmiyorum ama forumda diğer arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çalışması lazım..Artık türkiyede yayğınlaştı navi..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |