|
206 tamir işlerim :) Foto+video |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
Srkn.sngn
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Srkn.sngn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar selam. Bugün kendim bujileri değiştirmek için bobini söktüm. Bobini tutan 4 adet Torx vidasının kafası yalama olmuş. Tam sıkılamıyor. Dolayısıyla da Bobin bujilere tam oturmuyor. Bulunduğum yerde Peugeot parçacısı yok maalesef. Bu Torx vidasını internetten nasıl bulabilirim.? Baya bir arama yaptım 'Peugeot 206 bobin vidası diye' ama bulamadım. Yada başka vida taksam olurmu
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
olculerini bilip belki gittigidiyor n11 gibi sitelerde bulabilirsin ancak ayni boyutta baska bir vidada kullanabilirsin
|
|
Srkn.sngn
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Srkn.sngn
|
cvp için teşekkür ederim. Bu vidanın ölçülerini veya numarasını yazan olursa sevaba girer. Tşkrler
|
|
Srkn.sngn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Srkn.sngn
|
Peugeot 206 bobin vidası ölçüleri: 2 mm kalınlık, 3cm uzunluk. M5-30vidalar tam uygun.
|
|
akayovski
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2023 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akayovski
|
Ön far ampül kodları kısa uzun aynı mı
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç kaç model eski kasalarda tek ampul olduğu için sordum
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
hmtaksz
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni konu açmada sürekli hata aldığım için buraya yazdım kusura bakayın. Merhaba
dostlar , 206 2004 1.4 benzin+lpg xline aracım var ve uzman görüşüne ihtiyacım
var. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |