|
!.4 Dizelimi hararet ettiridim =( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
galesiz48
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2019 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı galesiz48
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2019 Saat 17:10 |
Merhaba arkadaşlar bayram dönüşü 1.4 dizelim hareret etti yolda kaldım gösterge 110 geldiğinde yavaşladım yavaşlarken tavana geldi hararet durdurdum duman geldi kaputu açtık radyatörden motora giden su borusu yerinden çıkmış :S 2 ay önce bakım yaptırmıştım bide 9 10 bin civari masraf çıkar dediler ne yapmalıyım sizce bu fiyatlar normal mı ?
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sonrasında suyu koyup çalıştırdınız mı? Benim Astra aracımda böyle bir durum olmuştu hortum çıkmış su boşalmıştı bende kırmızı çizgiye gelince stop etmiştim. Hortumu takıp suyunu koyup devam etmiştim. Bir problem olmamıştı ama benim araç benzinliydi.
|
|
ukayl
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun hocam, sonrasında hortumu takmayı denedinizmi , çalışmasında sorun varmıydı ?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun hortunları değiştirip .aracın suyunu ekleyip biraz öyle bir kontrol edin. hemen motora gireceksin diye birşey yok arkadaşlarımızın dediği gibi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |