![]() |
|
UĞULTU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan066066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2019 Saat 09:21 |
selamün aleyküm. aracım yolda giderken viteste veya değil önden bir uğultu geliyor. tekerlerden olabileceğini düşündüm.tekerleri yeniledim ancak geçmedi.internette bakınca akis bilyaları olabileceği söyleniyor. tahmini veya bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tekerlek porya bilyasındandır muhtemelen. aracı boşa alın, kriko ile sağ tarafı havaya kaldırın elinizle tekerleği çevirin sesi dinleyin tekerlek zor döner muhtemelen, aynı şeyi sol taraf için de deneyin sorunu siz de göreceksiniz.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynen porya rulmanlarında sıkıntı vardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
serkan066066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hafta sonu gidip kontrol ettireceğim.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
aynı dert bendede vardı tekerleri değiştirdik olmadı sonra 3 yer var sağ sol teker bilyesi birde varsa aks orta askı rulmanın dan biri arızalıdır. Bende de ses vardı önce tekerlek bilyesini değiştirdim ses hala devam ediyordu sonra aks orta rulmanı olduğunu tespit ettik daha değiştirme fırsatım olmadı anlayacağın o ses bana 2000 tl. den etti ;))))
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
benim ses şükür tekerlek bilyası değiştikten sonra kesildi ancak bu seferde sol ön den lok lok ses gelmeye başladı
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
z rot muhtemelen serkan
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
aynen z rot ve takoz değişti sorun çözüldü teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |