|
Klima Kontrol Paneli Düğme Değişimi :) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
platinium306
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2016 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı platinium306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
S.a arkadaşlar bu düğmeler aliekspress de satılıyor almayı düşünüyorum ama 306'ya olur mu?206 lardan bi farkı var mı acaba.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla hocam ankara olsaydınız bir kontrol ederdik olup olmama konusunda düşme içi geçme kısımları ve boyutları farklı olabilir. boşuna almamış olurdunuz. ben müsait olunca bir ölçeyim düğme çaplarını iç geçme yeri nasıl sizde bakarsanız olup olmayacağı konusunda bir fikir olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
soner çok güzel olmuş. bende bi ara düşünüyordum öylelikle kaldı.
|
|
coskuniscan
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı coskuniscan
|
Arkadaşlar merhaba direk konuya giriyorum bu çinden 3 tane düğme aldım kendi başıma değiştirmek istedim klima kademe tuşuyla başladım söktüm ama yeni düğmeyi takınca bazı kademelerde çalışıyor bazılarında çalışmıyor eski düğmesini taksamdan fayda etmiyor bişeyleri bozdum çözümü varmıdır peçete falan demişsinizde ben yapamadım.
|
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yön ve sıcak soğuk tarafı kolay değişiyor.Kademe ayar tarafı paneli sökmeden değişmem pek mümkün değil devre katmanları var onlar düğmeyi sökmeden çekince yerlerinden çıkıyor.tek çaren paneli sökmek.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
sökmeden çekerek takmaya çalışıp kendimi sanayide bulmuştum zamanında. Ersin abinin dediği gibi Sökmeden olacak iş değil. Kademeler çalışır da, düğme tık tık yerine oturmaz. Kayarak geçer kademelerden. Düğmelerin arkasına takılan ince plastik parçalar yeni düğmelerde fazla içe göçtüğünden kademeler yokmuş gibi döner. Takılan plastik zımbırtıların cıkarılıp kağıt veya peçeteyle yükseltilmesi lazım.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |