![]() |
|
BASKI BALATA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan066066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2019 Saat 14:37 |
MERHABA,
ARACIMIN BASKI BALATASI SIYIRMIŞ .BASKI BALATAYI DEĞİŞTİRDİM. DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA VİTES GEÇİŞLERİNDE İNANILMAZ GICIRTILAR VE ÖTMELER OLDU. 2 İLE GİDERKEN GAZDAN AYAĞIMI ÇEKİNCE ARAÇTA DEĞİŞİK SESLER GELİYOR.USTAYA SÖYLEDİĞİMDE İSE ŞANZUMAN DİŞLİLERİNİN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER. BU DURUMU YAŞAYAN VAR MI? NE YAPMAM GEREKİR?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işin garip tarafı değişimden önce böyle sesler yokken sonra oluşması. en güzeli iyi bir peugeot ustası bularak kontrol ettirmek. yapılan işlemlerde sıkıntı olabilir. motor kulağı - takozlar ve debriyaj sistemleri kontrol edilmeli.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
serkan066066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
![]() ![]() ![]() ![]() |
dün ustaya aracı bıraktım.benim şüphelendiğim. şanzımanı indirdiler baskı değiştirmeden önce ve tazyikli su ile yıkadılar.dışı baya yağ idi. buna tazyik vurunca içindeki dişlilere de su gelmiştir doğal olarak.bakı balatı değiştirdiler ama o ses çıkmaya başladı.bugün şanzımanı açıp bakacak bakalım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı teslim aldım. 600 tl daha sıkışmış.dişliler in dağıldığını ve bunların toplandığını rulman değiştiğini prizidirek in değiştiğini,şanzıman yağ kaçağı için kaynak yapıldığını ve yağ eklendiğini söyledi usta
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |