|
Tasarruf modu |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
babamrb06
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Konum: Ankara Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı babamrb06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2018 Saat 12:41 |
|
Arkadaşlar partner tepe aracın teybini değiştirisek acaba tasareuf modu teyp için devre dışı kalabilirmi ve ya bunun bir kablosu var mı onu kessek yazılımla uğraşmak istemiyoruz
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldin.kalmaz malesef
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
babamrb06
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Konum: Ankara Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı babamrb06
|
|
Teşekkür ederim
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Ben Pionner teyp taktım ya, elektriğini orjinal teypten aldım.. ECO moda geçince teyp kapanmıyor.. Orjinal teyp aracın beynine bağlı olduğundan, eco modda kapanma sinyali alıyor arabadan.. Teyp Pejo uyumlu değilse kapanmaz.. |
||
babamrb06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı babamrb06
|
|
Aa ciddimisin ya eger oyleyse ne guzel bnde yaparm saol
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
@ggitaristt hocam yanlışın olmasın :) bende de pioneer teyp var ama eco moda geçiyor. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Şaşırdım .. Benim teyp nasıl çalışıyor o zaman
|
||
Aslan besleyici
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aslan besleyici
|
|
Tasarruf modunu iptal çok zor, ben kendi cihazımı icat ettim tasarruf modu vesilesiyle :)
|
||
Aslan besleyen yemini düşünmezzzz.
|
||
Aslan besleyici
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aslan besleyici
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmezzzz.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |