![]() |
|
206 quicksilver jantı orjinali nasıl anlaşılır |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
recep_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2008 Saat 03:24 |
||
2 jant vardı kafamda kararsızdım bulduklarım arasında. biri bu resimlerdeki quiksilver jantları digeri 16 lık orjinal cc çubuklu jantlarıydı..2.jantı aldım yani 16 cc jantlarını onu satan cocukla anlastık o uygun geldi...bilgileriniz için tekrar teşekkur ederim hepinize sagolun arkadaslar.....
|
|||
![]() |
|||
recep_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hepinize bilgileriniz için teşekkur ederim arkadaslar sagolun.yorumlarınızı okudum:)
|
|||
![]() |
|||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
||
orjnal
|
|||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
+++++++++++++ Son noktaa...
Yalancı durumuna düştüm biranda...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ortası kapaklı olanıda orjınaldır kapaksız olanıda orjınaldır ıkı tıp olarak gelmıstır bu jantlar boşa muhabbet yapmayın arkadaslar replıka olup olmadıgınıda jantın arkasına bakarak cok rahat anlayabılırsın ayrıca sıbop kapagının yanında pejo muhuru vardır...
|
|||
![]() |
|||
||
Bende konuyu okumaya başladım kapaklılar orjinal denmiş logo varsa orjinal denmiş bi an şaşırdım allah'tan deran abi kanıtlarıyla ortaya koymuş..
Jantın orjinalliğini şöyle söyliyeim sana.. 1. Logosu olabilirde olmayabilirde önemli olan bijonların ortasındaki kapak var mı yok mu? yok ise kesin orjinal diyemiyoruz.. jantı ters çeviriyorsun.. orada yazan kodlara dikkat et.. eğer rakam ve sayıyı bir arada görebilirsen.. bijon giriş çevresinde yine jantın kesin orjinal diyebiliriz.. gerçi kapaksız replica henüz görmedim ama en kesin yöntem bu ;) |
|||
![]() |
|||
||
nokta koyulmuştur
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bunlar orjinal replica olma ihtimali % 0
![]() Service Boxtan yaptığım araştırmaya göre bir seri deliklide gelmiş ama piyasada replikası olduğunu da düşünürsek Orjinal olma ihtimali %50 ![]() SONUC : İÇERDEKİ SOĞUK MÜHÜR JANTIN ORJİNAL ADI SIROCCO sAYGILARIMLA |
|||
![]() |
|||
||
deran abinin söylediği doğru recep
orjinaller göbeksiz olup balans makinasına takılmaz arabanın üzerinde balans yapılır
replikalarda normal bi alaşım jant gibi göbek vardır
ayrıca fiyat uygunsa replikada olsa al derim ben
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Recep kardeşim sen ortasında logo varsa al.Sonuçta hepsi cc jantı.Takma kafana bu kadar..
|
|||
![]() |
|||
||
Alaşımları farklı daha ağır ve daha az mukavemetli oluyorlar Ağır darbede orj eğilir ama replika kırılır |
|||
![]() |
|||
||
Bazıları sanayide göbeğindeki boşluğu kapattırıyor.Kapalıysa orjinal değil demek değildir.
|
|||
![]() |
|||
||
orjın ıle replıkanın ne farkı var ? zararı var mı araca replıkanın ?
|
|||
![]() |
|||
||
son resim orjinal jantt..
|
|||
![]() |
|||
||
Haaa şu vardır ıkı serı gelmıstır o ayrı ama kapasksız olan %100 orjınal cunku cınlıler dırek markayı basamıyorlar gumruklemeden dolayı replıkalarda kapaklar ayrı (YEDEK PARCA OLARAK) jantlar ayrı geliyor burada takılıyor ustune yılların çakmacısıyım evelallah :)
|
|||
![]() |
|||
||
06 Recep Kardeş. Sana En Pratik Yolu Söledik..Hafif Olan Orjinaldir...
|
|||
![]() |
|||
||
başkan son sözü söyledin sanırım jantları alınca hem aracın hemde jantların içinde yazısı var mı yok mu iyice bakıp resimleri çekip siteye koyacağım. Düzenleyen recep_06 - 23 Aralık 2008 Saat 21:34 |
|||
![]() |
|||
||
son fotodaki orjinal isteyenle istediği şeye iddaya girerim o kadar eminim yani
|
|||
![]() |
|||
||
Quick sıfır üretilmiyorki çoktandır bizim mehmet elala aldığımız aracında jantları ortası deliksizdi Parlardan alındı siz nerden aldınız |
|||
![]() |
|||
||
Deran abi sıfır arabanın jantı nasıl replika olur...Komşunun arabası diyorum..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |