|
Smeg ekran |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Msty
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2019 Konum: güngören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2019 Saat 08:12 |
merhabalar 2016 model almış olduğum aracımda aux kablosu ile bir türlü bağlantı sağlayamadım . ayrıca Smeg ekrandan internet erişimi ne yaptıysam olmadı. son bir sorumda bu araçda carplay özelliği yok mu . bluetooth bağlantısını yaptım tel cevaplama ve rehber olayını görebilmeme rağmen mesajlara ve diğer işlemlere ulaşamıyorum. yardımcı olmanızı rica ederim.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba aux için kablonun sağlam oldugunu bir kontrol et başka bir cihazda kablodan olabilir. Smeg ekranlarda pek fonksiyonlu kullanılmıyor genelde sorun olan işlemleri bu işlerden anlayan kişiler yazılıma müdahele ile çözüyorlar. Telefonun android mi yoksa ios mu
|
|
Msty
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2019 Konum: güngören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kablo çalışıyor . cihazım ios ama bir türlü görmüyor.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben yaptıgım araştırmada 3 çeşit smeg ekran ve üniteleri olduguna ulaştım. birincisi düz smeg ünite sadece player yani çalma ve oynatma.. ikinci smeg+ dedikleri ünite hem player hemde internete girmeye imkan sağlıyor analdıgım kadarıyla internete bluetooth üzerinden ulaşıyor...navigasyonsuz dikkat ederseniz mavi gps anten girişi yok.. üçüncü smeg ler ise smeg+ navigasyonlu olan üniteler.bunlarda hem navigasyon hemde geri görüş kamerası var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Msty
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim cihazda navigasyon var bluetooth dan bağladığımda modem olarak kullanılması ile ilgili uyarı veriyor ama aktif edemedim. bu arada araçta navigasyon var ama geri görüş kamerası yok
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam yetkili servisi arayıp semg ekranla ilgili bir yazılım güncellemesi gelip gelmediğini sorabilirmisiz bu tip sıkıntı çeken kullanıcılar güncelleme sonrası bağlantı sağlayabildiler. birde aux bağlantısı yaptıgınızda telefonunuzdaki müziklerin formatıda önemli bazı formatları algılayamaya biliyor. internet bağlantısı sıkıntısına gelince bazı yeni telefonlar desteklemiyor malesef.
Carplay Uyumlu Cihazlar: iPhone 5, 5c, 5s, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Msty
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşk ederim o zaman araçdan versiyonunu kontrol ettikden sonra servis ile görüşeyim.
|
|
trcellchuck
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı trcellchuck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende navigasyonlu smeg ekran var video oynatamıyorum sinir oluyorum yahu arka kamera açılıyor gayet guzel de goruntusu var ama video oynatamıyorum ne acaip
|
|
Msty
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle haklısınız çok iyi bir konumda ekran ve görüntü var . ve ciddi rakamların ödendiği araçta bu şekilde bir imkana sahip olmamak ilginç.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |