![]() |
|
DİESEL/BENZİN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678910> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kumar günahhtır kardeşim ben sana 5 kilo ısmarlıım yeterki Ama kalkıştan önce yiicen hepsini maksat ağırlık artsın ![]() |
||
![]() |
||
|
hehe zaten araba benımle bırlıkte 1500 kg oluyor abıcım :D ıstıosan bı karsılastırma konusu acıım hemen :)
|
||
![]() |
||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|
bence emrahım alır :D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
sayın deran bey sizi istanbul parka davet edıyorum saygılar..
|
||
![]() |
||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|
obaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kapısmaya bak :D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
Mesela bendeniz cennet kuşu. Yaşlı teyze gibi kullanıyorum ya!...
Samimi selamlarımla...
Gökhan Çervatoğlu
34 F(iliz) V(içe) 1962 (Doğum yılım) / 206 Generation HDI 2009
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun! ![]() |
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
![]() |
||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yılda 20.000 km ve üstünde yol alanlar için dizel ekonomiktir birde dizel kullanıcıları bellidir zaten..Dizelcilik birazda babadan oğula geçen bişey gibi benim dedemden gelio banada
![]() Heleki yeni nesil turbolu düşük hacimli motorlu araçların kullanımı yakıt tüketimi süper ve öyle abartılacak masraflar açmıyor..Benim gibi bir öğrenci için bile ideal
![]() |
||
![]() |
||
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
|
diesel
|
||
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
||
![]() |
||
|
dısel dızel :D:D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
++++++++++ ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
oooooooooo cevap gelmedı bu buyuk kapısma teklıfıne :D:D:D:D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
olm nıe abartıon ![]() |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Bugün fena kar yağdı ankaraya. Otoban felç hepsi kalmış yolda.. saatte 20 km. hızla alayına makasladım :). Rolantide bayır çıkmak gibisi yok.. |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Hadi yaa..ANkaranın karı boldur..Askerlik yaptım orda..Bu kadar ayaz olamaz..
|
||
![]() |
||
|
bende maltepe basıbuyukteyım burdada sabah fecı kar vardı ama hepsı gıttı
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
Yeni gördüm kusura bakmayın
Davete İcabet sünnettir Emrah alırım Anahtarını sonra demedi deme :) Ruhsat sahibi sen misin bu arada :) |
||
![]() |
||
|
hahahahha ısteee deran abıden buyuk derbıye cevap bakalım emrah ne dıcek :D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
yok ben degılım abıcım.. ben kımseyle ıddaalasmam ama sadece denerım quık ve xs de kı gıbı :):) ama her zm beklerım abıcım drag + roll fark etmez :) Düzenleyen EmRaH - 24 Aralık 2008 Saat 11:17 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678910> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |