![]() |
|
DİESEL/BENZİN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678910> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kumar günahhtır kardeşim ben sana 5 kilo ısmarlıım yeterki Ama kalkıştan önce yiicen hepsini maksat ağırlık artsın ![]() |
||
![]() |
||
|
hehe zaten araba benımle bırlıkte 1500 kg oluyor abıcım :D ıstıosan bı karsılastırma konusu acıım hemen :)
|
||
![]() |
||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|
bence emrahım alır :D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
sayın deran bey sizi istanbul parka davet edıyorum saygılar..
|
||
![]() |
||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|
obaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kapısmaya bak :D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
Mesela bendeniz cennet kuşu. Yaşlı teyze gibi kullanıyorum ya!...
Samimi selamlarımla...
Gökhan Çervatoğlu
34 F(iliz) V(içe) 1962 (Doğum yılım) / 206 Generation HDI 2009
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun! ![]() |
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
![]() |
||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yılda 20.000 km ve üstünde yol alanlar için dizel ekonomiktir birde dizel kullanıcıları bellidir zaten..Dizelcilik birazda babadan oğula geçen bişey gibi benim dedemden gelio banada
![]() Heleki yeni nesil turbolu düşük hacimli motorlu araçların kullanımı yakıt tüketimi süper ve öyle abartılacak masraflar açmıyor..Benim gibi bir öğrenci için bile ideal
![]() |
||
![]() |
||
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
|
diesel
|
||
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
||
![]() |
||
|
dısel dızel :D:D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
++++++++++ ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
oooooooooo cevap gelmedı bu buyuk kapısma teklıfıne :D:D:D:D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
olm nıe abartıon ![]() |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Bugün fena kar yağdı ankaraya. Otoban felç hepsi kalmış yolda.. saatte 20 km. hızla alayına makasladım :). Rolantide bayır çıkmak gibisi yok.. |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Hadi yaa..ANkaranın karı boldur..Askerlik yaptım orda..Bu kadar ayaz olamaz..
|
||
![]() |
||
|
bende maltepe basıbuyukteyım burdada sabah fecı kar vardı ama hepsı gıttı
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
Yeni gördüm kusura bakmayın
Davete İcabet sünnettir Emrah alırım Anahtarını sonra demedi deme :) Ruhsat sahibi sen misin bu arada :) |
||
![]() |
||
|
hahahahha ısteee deran abıden buyuk derbıye cevap bakalım emrah ne dıcek :D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
|
yok ben degılım abıcım.. ben kımseyle ıddaalasmam ama sadece denerım quık ve xs de kı gıbı :):) ama her zm beklerım abıcım drag + roll fark etmez :) Düzenleyen EmRaH - 24 Aralık 2008 Saat 11:17 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678910> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |