|
Silecekler calışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Levent23
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2019 Saat 16:38 |
değerli arkadaşlar aracımda silecekler çalışmıyor bir gün önce hiç sorun yoktu sabah aracı çalıştırdım silecek kolunu çalıştırdım hiç hareket yok su atıyor yanlız hiç bir şekilde silecekler çalışmıyor. Yardımlarınızı rica ediyorum şimdiden çok teşekkürler.
Aracı universal cihaza bağladığımda iki silecek motoru arasında LIN hatdi tanımlanamadı SÜREKLİ arza kaydı veriyor motorlardan biri arzalanmış olabilirim acaba. Düzenleyen Levent23 - 13 Ocak 2019 Saat 22:14 |
|
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç ne ve far yağmur sensörü mevcut mu?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sileceklerinde sigortası oluyor önce onu kontrol et bozuksa silecek motoru alırsın çok pahalı birşey değil ithal olanları 120-150 lira civarı
|
|
27BEN80
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2018 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sigortaya bak
|
|
BARAN
|
|
Levent23
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
27BEN80
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2018 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun
|
|
BARAN
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |