|
206 için teyp |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cigoo
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2018 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2018 Saat 22:07 |
radyo radyo bir yere kadar artık uzun yolda istiğim müziği arabaya bağlamak istiyorum. ufak bluetooth cihazlarından büyükşehirlerde memnun değilim. o yüzden teybi değiştireyim diyorum. önerilerin hepsine açığım, teşekkürler :)
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/navitech-tdc-4054-oto-teyp-bluetoothusbsdauxradyo-calar-P249505744
Benim tavsiyem budur. Ben farklı bir teyp kullanıyorum usb sd ve aux mevcut. Bu linkini verdiğim teyp de usb aux sd ve bluetooth özelliği mevcut. Dosya seçme özelliği de var. telefon görüşmesi de yapılıyor. Deneyimlemedim, sadece özellik ve fiyat bakımından gözüme giren bir teyp oldu kendisi. Tekrar ediyorum deneyimlemedim. Ses kalitesi hakkında bir şey diyemeyeceğim. Orjinal hoparlör ile kullanılacaksa yeteceğini düşünüyorum.
|
|
cigoo
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2018 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler ben yoğunlaşırım üzerine
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
cigoo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet orjinali sökünce biraz sıkıntı oluyor farkındayım ama bu devirde de cd doldurmakla uğraşmak istemiyom :(
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |