|
Depolution sytstem faulty. Egr iptali. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Omer10
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2018 Konum: Edremit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2018 Saat 21:40 |
Arkadaslar merhaba. Aranizda yeniyim 3 aylik 407 kullanicisiyim. Benim sorunum abi hizlanmalarda siyah duman coklugu. Malum egr buyuk ihtimalle sorun. Bazen Motor ariza isigi yaniyor ve depolution system fault arizasi veriyor. Genelde gaza yuklenip ani hizlanmalarda bu olay oluyor. Sonra kendi kendine sonuyor. Yani egr sorun. Iptal ettirmeyi dusunuyorum yazilimla. Elektrikci bi arkadas yazilim maliyeti 600 ve 200 de kendisi icin istedi. Sizce iptal mi ettirmeliyim yoksa yenisini mi takmaliyim. Karar veremedim. Tecrube edinmis arkadas varsa bilgilerinden faydalanmak isterim. Internette herkes ayri kafada. Memnun olan da var hic bulasma diyende :)). Iyi aksamlar.
|
|
207gtrc
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2018 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Egr iptali 250 -300 lirayı geçmez. 1.6 Hdilar için hadi mekanik iptal içinde 100 alsın
taş çatlasın 400 lira. verilen fiyatlar afaki.
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
800 lira çok para yazılım ve iptal için. yenisini alırsın bence o paraya yan sanayi bile olsa.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |