![]() |
|
107 lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alex1024 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2019 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2019 Saat 15:13 |
Bursa Continental bayisinden 107 için Continental TS860 kış lastiği aldım geçen ay. 4 adet 1000 lira idi yanlış hatırlamıyorsam...
|
|
![]() |
|
KvncKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kardeşim aynı sorundan bende muzdaripim. Bende 106 var michelin alıcaktım 165/70/13 ara ebat olduğu için piyasada yok ne yazıkki yazlık ve kışlık olarak petlas almıştım 2 sene önce sıfır bir sorun yaşamadım sağlam lastikler fiyat performansına göre iyi istediğin ebatta sıfırını zor bulursun veya ikinci el olarak alırsın. Bence o kadar paraları bi lastiğe verme 1.0 veya 1.4 dize araba sonuçta :). Sorunu cevaplarsam söylediğin ebat aracına olur fakat taktıktan sonra davlumbaza sürtme ihtimali var öyle olursa hiç iyi olmaz. Büyük ebattan dolayı da fazla yakarsın.
|
|
![]() |
|
pejo107 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Cevap için teşekkür ederim ben
Michelin goodyear continental vb düşünüyorum petlas Vb markalar var
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. yöneticimiz @GökhaN hocama iletelim konuyu pek fazla 107 için talep olmadıgından eklenmemiştir muhtemelen. Lastik ebatlarına gelince 165 60 14 daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ama lastikleriniz bulunuyor aslında
https://www.hepsiburada.com/ara?q=155+65+14
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
pejo107 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Merhaba benim iki adet sorum olacaktı birincisi forum ana sayfasında neden Peugeot 107 yok ikinci sorum
155 65 14 lastik ebatın var ama 155 piyasada bulunmuyor 165 taksam bir sorun olur mu
Düzenleyen pejo107 - 23 Kasım 2018 Saat 15:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |