![]() |
|
Kara duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dogan kucukarslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2018 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogan kucukarslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2018 Saat 09:32 |
307 1.6 hdi aracima enjoktorlerden biri pulunda sorun vardi bende hepsini sokturdum enjoktorcuye gitti
2 sinde catlak var dediler ve 4 enjoktorude temizlediler memeler falan degisti ve taktik simdi araba kara duman atmaya basladi gidisinde hic bir sorun yok cekmeme gibi ok gibi firliyo ama kara duman atiyor neden yapar arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim hayirli pazarlar
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam enjektör bakımından önce öyle bir sorun yoksa enjektör ayarları iyi olmamış olabilir. egr ve turbo hortumlarını bir kontrol etmek lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
kara dumanı hangi devir aralığında atıyor. Araçta kendine geldiği için katalizör egr vs sapıtmıştır
|
|
![]() |
|
Dogan kucukarslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2018 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogan kucukarslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
sabah calistirdigimda ilk mavi duman sonra isindimi duzeliyor 2500 3000 devirde atiyor
|
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
zengin karışımdan dolayı siyah duman atıyor gibi geldi bana o devirlerde.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogan kucukarslan
kurum ve lifterlerden ve sibolarin kurum yaptigindan diye bisi soyledi ptesi carbon clear yapcaz bakalim sonuclar ne olacak
|
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Araçta
herhangi bir yağ yakma, yağ eksiltme ya da mekanik parçalardan
kaynaklanan bir motor arızası söz konusu ise, Carbon Clean işlemipek önerilmiyor iyice baktırmakta fayda var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogan kucukarslan
valla soylediklerime gore yok bi ariza ariza kodu yok bilgisayara baglandiginda
Simdi boyle soyleyincede biraz tirsdim pompaci masraf etcek bisi yok bosuna masraf etme dediler |
|
![]() |
|
Cemus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Ben sabah duman atma sorunu diye bıraktım servis arabayı dahada bozdu şu an neredeyse motor yapacak benim konuya bi bak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |