|
2017 partner tepee allure amortisör sistemi ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tatarogul
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2018 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tatarogul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2018 Saat 21:01 |
Merhaba
Ben 6 yıl citroen berlingo kullandım. 2011 model aracımdan çok memnundum. Peugeot 0cak 2018 de ticari kampanyasını uygun buldum arabayı yenilemek istedim . Bu defa "partner tepee allure" modelini tercih ettim. aracı donanım açısından çok yeterli buldum. Fakat ! ? 1-Süspansiyon sistemi beni şaşırttı .! çok sert ... (daha önceki aracım berlingo da çok yumşak idı. otomobil gibiydi.) Servisine götürdüm bu normal dedi neye göre değerlendirme yapıyorları bilmiyorum.! esneme absorbe özelliği çok zayıf geliyor bana .! en ufacık hız kesici kasisler de zıplatıyor. (tekerlek havaları ön kapı kilit üzerindeki değerlere göredir. fazla veya eksik değildir) 2- yakıt tüketim miktarı: şehir içi 7.3 ile 7.8 e (100 km de) kadar çıkıyor. şehir dışı 95-100 km arası hızda(100 km de) 5,5 - 6 litreye kadar çıkıyor. Oysa 2011 model berlingo iseşehir içi 6.3 ile 6.8 e (100 km de) şehir dışı 95-100 km arası hızda(100 km de) 4.8 - 5.5 litre yakıt tüketiyordu. Ben yakıt farklılığına o kadar takmıyorum. Fakat amortisör sisteminin rahatlığı konfor demektir . Bu durum beni bu araçtan soğutuyor. Aynı modeli kullanan arkadaşlar; fikir ve bildirimlerini yazabilirse mutlu olurum. Hepinize selamlar. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Aracın hayırlı olsun. Genel olarak Peugeot' ların süspansiyon sistemi serttir neredeyse bütün serileri kullandım ama yumuşak olanı görmedim. Yapabileceğin şeylerde genelde lastik havalarını 32 psi yaptır daha yüksek olmasın birde lastikler Michelin değilse onu michelin yap yumuşak olsun bu kadar. Yakıt tüketiminde genel itibariyle normal aracın kaç bin km de oldu
|
|
dijital elektirik
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dijital elektirik
|
selam bende geçen hafta 2009 model kangomu sattım 2017 model 25 bin kmde tepe aktiv aldım araç amortisör sistemi dısında harika ama yaw arkadaş bu ne sertlikdir yolda ufacık taşı bile hissediyoruz yokmudur bunun bi çözümü??
|
|
Frt-Aydin
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
|
çözümü paraya kıyıp yumusak lastik alıp
radyoya biraz ses vererek yola devam etmek ;)
|
|
dijital elektirik
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dijital elektirik
|
lastik çözse keşke lastigin yetecegini sanmıyorum acaba amortisörleri degiştirsek arabanın yoltutusunu bozarmıyızki ?
|
|
Frt-Aydin
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
|
yine orjinallerini almak zorundasınız ve sonuc bisüre sonra yine ayni olacak
|
|
dijital elektirik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dijital elektirik
|
on yıl önce bi kartalım vardı ivedik sanyide bi amaortisör cüye arabanın helezonlarına dokunmadan özel amortisör yaptırıp alçaltmıştım aracı orjinal amortisör degilde acaba otarz bi amortisör le çözülürmü mutlaka yumusar araç fakat yerden yuksek bi araba partner tepe buseferde arabayı yolda tutamayız diye korkuyorum neyse sanayi tarafına bi gittigimde bi araştırayım bakalım amortisörcü usatalar neder bu konuda
|
|
Frt-Aydin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
|
ben olsam elletmem basına daha fazla iş alabilirsin kartal dediğin kara düzen bi araç en nihayetinde
|
|
Berkozturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkozturk
|
Çözümü partnere uyumlu kaliteli bir amörtisör markasi ve absorbesi daha yumuşak bir yay tercihi ile upgrade etmek. Oem amörtisörlerinden şikayetci olduğum kadar sanırım hiç bir şeyinden şikayetci olmadım bu araçlarin. Sırasıyla 2013 - 2015 - ve 2019 model üç Partner aracım oldu malesef çok ufak bir adim bile ilerleme katedemediler bu segmentte..
|
|
dijital elektirik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dijital elektirik
|
çok ugraştım bende ama çözüm bulamadım en sonunda sattım 2016 berlingo multi space aldım arasında çok çok çok fark var amortisör açıosından ikiside aynı araç nasıl bu kadar far olur aklı almıyor insanın .şu anda çok menmunum araçdan
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |