|
Kalorifer Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Heredot
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2018 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2018 Saat 13:08 |
|
Arkadaşlar oncelikle merhabalar 2004 1.4 HDI 307 sahibiyim aracım sıcak hava uflemiyor direksiyon altındaki borulara baktığımda sıcak geliyor hatta sıcağa ayarlama kısmını sokup bizzat baktım dugmesi falan da arızalı değil sizce sebebi ne olabilir hava yapma ihtimali var mıdır varsa nasıl alınır veya petek tikandiysa kendim nasıl temizleyebilirim yardimlariniz için şimdiden tesekkurler
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam bir kaç sebebi var sizin söylediğiniz gibi bir hava yapma ihtimali motor kısmında araç içine giren hortumların üstünde lastik siboplarındaki kapak gibi bir parça var oradan havasını alabilirsiniz. ikincisi sıcak soğuk çeviren klape arızalı olablir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Heredot
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2018 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ederim hocam bir deneyeyim havasını almayı umarım başarılı olur
|
||
Heredot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Havasını aldım gene çalışmadı acaba başka neden yapabilir
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |