|
206 Ses Sistemi Montajına Başladım. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2017 Saat 01:04 |
|
Nihayet anfi kablosunu elektrik kablosunu vb.. çekmeye başladım.
200 amper soundmagus Sigorta Elektrik kablosunu da makaron içinden geçirerek arabanın sol tarafından döşemenin altından geçirdim. Pot vb.. yapmadı. RCA Kablolarını arabanın sağ tarafından onları da makaronla beraber torpidoyu çıkarıp arkasından sonrada yine döşeme altından geçirdim. Ama bir hata yaptım amfi tetik kablosunu unuttum tekrar iş çıktı Amfileri arka koltuğun arkasına takıcam şimdilik bir tanesini bağladım fırsat bulunca diğerinide bağlayıp koltuğun arkasına montajlıcam Şimdilik idareten eski bir pioneer teyp taktım ( param olunca daha iyi bir teyp ile değiştiricem ) bu teybede yine pioneer 6 lı CD çalar var onu takıcam torpidonun içine inşallah bu hafta sonuda bunu hallederim. Sonrada diğer eksikleri tamamlarım bas olarak elimde Soundmagus Sm 12P 30 Cm Çift Bobin var. Kabine bunları bağlıcam yani bagaj iptal Subwooferlar 2 Tane Soundmagus SM-12P Çift Bobin 300 W RMS Kapasitör işide tamam Kabin ve Pandizotu da yaptırdım sıra geldi müsait birar montaja Düzenleyen doganatak - 25 Mart 2018 Saat 01:58 |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Adam profesyonel çıktı rıza baba.. Soundmagus bass çok güzel ya.. Ben tesadüfen indirimde denk gelip tek bobin SM12 S almıştım hayran kaldım..
Ayrıca bass ve ses anfi giriş kablolarını ayrı tuttuğunu görünce saygı duydum |
||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Teşekkürler 30 cm ikili kabin ve yeni bir teyp eksiğim var onlarıda kısmetse hallederiz artık. Kabinin hazırına 150 TL diyen var kendim yaptırmak istesem onada 250 TL civarı dediler bakıcam artık
Düzenleyen doganatak - 28 Eylül 2017 Saat 11:13 |
||
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maşallah hocam işte herkes sizin gibi özenlli tesisat çekse işlmeler sonrası bir video bekleriz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
doganatak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Sağolasın sonradan sıkıntı yaşamamak için epey yavaş ama temiz yapmaya çalışıyorum maddiyat el verdikçe
|
||
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
ben yaklaşık 4 günde topladım aracı :)
Allah kolaylık versin.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
doganatak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
valla mustafa ben fırsat oldukça üşenmezsem yapıyorum bişey eksiksede yerine uydurmuyorum bırakıyorum alıp sonra yapıyorum arabanın kapı döşemeleri 4 aydır sökük eşim ve çocuk alıştı artık bu duruma
|
||
||
doganatak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
arkadaşlar yeni aldığım teyp, kabin, pandizot, kapasitör vb... mesajımı güncelleyerek ekledim yavaştan sonuna geliyoruz.
|
||
||
doganatak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Ses sisteminin montajı bitti iyi olmasa da bir video çektim. Sokak arasında çekmek zorunda kaldım. Fazla açamadım sesi perpanın alt tarafında çekmek istedim ordan da polis kovaladı inşallah müsait bir zaman ve yerde daha çeşitli şarkılarla çekicem. Videonun sonunda cızırtı var o benden kaynaklı değil hande yener şarkısı yüzünden youtube videoyu tüm dünyada engelledi. Youtube da şarkıyı kaldır seçeneği vardı ordan kaldırmak istedim cızırtılı birşeyler oldu sonuçta video artık engelli değil. Birde ses daha güzel boğulma vs... yok ama kameradan ( eken H9R ) dolayı boğuk gibi çıkıyor normalde öyle değil. Düzenleyen doganatak - 01 Ekim 2018 Saat 15:16 |
||
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
maşallah 1 senede topladın abi ses sistemini :) bende epey uğraştım, haala da uğraşacağım şeyler de var da, içimden gelmiyor artık. güle güle kullan.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
doganatak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Sağol mustafa para olmayışı ve biraz hassas davranınca 1 sene sürüyor
|
||
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maşallah hocam ellerinize sağlak geç olsun ama güç olması :)
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
doganatak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
sağolasın
|
||
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |