![]() |
|
Devir saati |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
selccukk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2018 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2018 Saat 02:12 |
||
merhabalar arkadaşlar 206 1.6 xt benzinli aracımın devir saati bozuldu hareket etmiyor nasıl tam edebilirim ?
|
|||
![]() |
|||
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Forumda tamir konusu resimli şekilde anlatılmış.
Bolu’da ikamet ediyorsunuz galiba. Ben Düzce’de yaşıyorum eğer yapamazsanız yardımcı olurum. 2 adet 206 aracım oldu 2 sinde de devir saati arızalı idi forum sayesinde halletmiştim.
|
|||
![]() |
|||
selccukk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2018 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
||
usta şuan ankaradayımda Bolu’ya kadar yapamazsam uğrarım yanına teşekkürler
|
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
||
Tabi ki aynısı zaten. Motoru söktüğünüzde içinde dişliyi tutan pim kırıldı ise, Bu uygulama ile sorununuzu halledebilirsiniz. Eğer sağlam ise farklı bir sorun var denektir.
|
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
||
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
||
Arkadaşlar yalnız bir detay var hatırlatayım. Iki tip gösterge var. Birisinde km sıfirlama çubuğu tek oluyor. Diger gösterge tipinde hem km sıfırlama çubuğu hemde solda ekranın parlaklığını ayarlayan çubuk var.
Tek çubuklu olan göstergede arkadaşın bahsettiği gibi çarklarin orda çarkı tutan plastik kırılıyor. Diğer iki çubuklu olan gösterge çeşidinde çark yok. Onun yerine direkt motor koymuşlar. Kolay kolay arıza yapmıyor takılma yapıyor. Eğer iki çubuklu göstergeniz varsa Komple sökmeden sadece camı çıkarıp elinizle bir iki sağa sola oynatmayı deneyin.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
||
hocam kendi actigim konuya ekledim burdada kalsin https://youtu.be/MHdX1q4B-J8
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
||
Evet mesela bu videoda olan göstergede tek çubuk var. Bunlarda bilo131 nickli arkadaşın dediği gibi çarkı tutan plastik kırılıyor genelde. Ama çift çubuk olanlarda çark yok. Asagidaki linkte olan çift çubuklu mesela. https://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-GOSTERGE-PANELI-KOMPLE-ORJINAL,PR-850.html
Düzenleyen talip206 - 15 Eylül 2018 Saat 23:02 |
|||
![]() |
|||
||
Çift çubuk olayını hiç bilmiyordum. Bendeki araçların hepsi tek Çubuklu idi. Bilgilendirme için teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
||
Benim araçtada gösterge arızası olmuştu. Forumdan ve internetten videoları izleyip çarkı tamir etmek için göstergeyi sökmüştüm. O zaman olayı fark etmiştim bende.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |