![]() |
|
Devir dalgalanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulas28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2018 Saat 19:39 |
iyi günler herkese.
Aracım 2005 model 307 1.6 otm. Benim şöyle bir sorunum var. Aracımla yokuş aşağı giderken ayağımı gazdan çektigimde araba kesik kesik gaz yiyormuş gibi olup devir saatinde dalgalanma oluyor. Rölantide bir sıkıntı yok. Gaz basarken bir sıkıntı yok ya da ben farketmiyorum ama ayağımı gazdan çektigimde zaman zaman bunu yapıyor. Hem benzinde hem de gazda denedim ikisinde de yapıyor. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmış birı varsa yardimci olurlarsa sevinirim. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 206 1.6 110hp arac var. Sizin motorla ayni olmasi gerek sanirim
Bunlarda elektronik bogaz kelebegi mevcut Önce guzelce bi temizlettirin bogaz kelebegini, sonra PC ye baglayip adaptasyon yaptirin. Eğer duzelme olmazsa son ihtimal komple bogaz kelebegini degistirmek. Ben öyle yapmak zorunda kaldim :)
|
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
|
ulas28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Boğaz kelebeği değişince de adaptasyon yaptırmak gerekir mi
|
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Evet gerekiyor elektronik kelebeklerde. Basit bir işlem 5dk falan suruyor.
|
|
|
|
![]() |
|
hozer33 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2017 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
düzeldimi acaba , yaptırdınızmı benim araçta yapmayı başladı , 2004 1,6 xs oto.
|
|
![]() |
|
Biraz geç oldu ama sorun boğaz kelebeği ni temizleyince düzeldi.
Hatta adaptasyon yapılmadan ve sökülmeden sprey ve hava tabancasıyla temizlenmesi. Şimdilik bir sıkıntı yok.
|
|
![]() |
|
Gecmis olsun. Bogaz kelebeginin soketini sökmeden temizlendiginde, adaptasyon gerektirmiyor
|
|
|
|
![]() |
|
o.subasi76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2018 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı o.subasi76
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustam sorunun hala devam ediyormu bilmiyorum ama benim durduğu yerde yolda rolanti dalgalanması vardı kalorifer dahi aynı şekilde gidiyor gidiyor geliyordu araca lpg yeni taktırdım ondan olduğunu düşünüyordum ama araç benzindede yapıyordu. Aracım 4 gün sanayide kaldı herşeyi denediler akla gelebilecek tüm parçaları değiştirdiler yok alternatör cihazla ölçüldüğünde süper 14 - 14.5 çıkıyordu ama bilgisayara bağlanınca anladık kalorifer açılınca yani yük binince alternatör gelirimi 11, 13,5 oluyordu. Sonra sıfır orjinal şarj dinamosu takıldı sorunum tamamen çözüldü. Parça fiyatı 1100 lira işçilik 300 lira toplamda 1400 TL para verdim iliğimi kurtuttu velet.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |