![]() |
|
206 Beyin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2018 Saat 12:41 |
||
206 beyin kapağını nerden bulabiliriz aldıgımdan bu yana araçta yok arac falan yıkıyorum sürekli su falan gelse gerçekten durum vahim oalcak nerden temin edebilirim bunu ? bir de 206 camurlukları 1.4 olanlar gtı olanların camurluklarından farklı mı ?
|
|||
![]() |
|||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Beyin kapağı dediğiniz bumu https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=45539&title=pazar-gunu-bos-durmadim ben almıştım. Ben burdan almıştım https://www.parcagonder.com/ENJEKSIYON-BEYIN-UST-BAKALITI,PR-92400.html
|
|||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|||
![]() |
|||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aynen hocam dedigim bu bunun altı yok mu nasıl takıyoruz bunu ?
|
|||
![]() |
|||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Alti yok bu sekilde direkt ustune takiyosun zaten yerine sıkıca oturuyor cikma felan olmaz ben sorun yasamadım
|
|||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |