![]() |
|
206 anahtardaki amblem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya1558 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2018 Saat 12:01 |
Anahtarda ki amblem düşmüş :( yenisisni alsam kumanda otomotiği bozulur mu ? veya sade PEJO AMBLEMİ tek satılıyor mu
|
|
tebessüm kana en hızlı karışan ilaçtır; gülümse :)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kumada otomatiği bozulmaz sadece dış plastik kabı değişmesi yeterli. oto anahtarcılarda 20-30 tl çözülebilir.
Düzenleyen sonerkyl - 04 Temmuz 2018 Saat 12:10 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abicim hiç uğraşma. Aliekspressten bir tane yeni kumanda kabı sipariş et. n11 de de bulabilirsin ama 20-25 liradan aşağı vermezler. Aliekspreste 1-1.5 dolar. Kendi kumandana hiç dokunmadan gelen kumandadan aslanı düzgünce sök. Kendi kumandanın çıkan yeri güzelce temizle. (bir tornavida ile) tabi önceden yapıştırma belirtisi var ise. Japon, 502 ya da var ise daha iyi olur epoksi ile yeni aslanı yapıştır. Kabı direk değiştirmek istediğinde tam uyum sağlayamayabilir. Ben eskidi değiştireyim diye aldım. İçerideki devre kartı uymadı. Sonrasında şansa iki ay sonra aslan düştü. Dediğim şekilde yaptım. Basit ve ucuz bir şey. Anahtarcı ile falan uğraşma hiç
|
|
![]() |
|
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
Bu arada sonerkyl nin paylaştığını gördüm. Alıp dediğim sistemi yapabilirsin. Yan sanayi kaplar çok iyi olmuyor değiştirmeni önermem. Anahtarı kullanırken vida bağlantı yerinden çabuk çatlayabilir. Mat bir görüntüsü var zaten. Sadece logoyu kullanmanı öneririm
|
|
![]() |
|
hulya1558 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
aliexperdekinde amblem yok arkası düz yamşlar diğer netteki sitelerde de yok
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
ONDADA yok amblem
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
genelde amblem yanında takılı olmadan geliyor. Ben aliekspressten aldığımda öyleydi. Kontrol edip dönüş yapayım
|
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
ben başka bir satıcıdan aldım hatta satıcaya sormuştum amblem yokmu diye fotoğrafta amblem gözükmesin diye koymadıklarını ama kabın içini açınca amblemin içinde olduğunu söyledi gerçektende öyle oldu.
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
Aliexpresstekilerde logolu satış kalmamış sanırım.
https://www.hepsiburada.com/peugeot-icin-yale-uzaktan-kumanda-dugmesi-kapagi-p-HBV000000GZEG |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
aliexpretn çok uzun sürmezmi gelmesi evet fotoda amblemi yok !
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
teşekrler ben baktm bulamadım o kadar .)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |