|
vites kolu alttakımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ferhat1612
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2018 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ferhat1612
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2018 Saat 22:37 |
merhabalar.
206 1.4 hdi 2006 model aracımı alalı 3 ay oldu. ilk önce vites kolu levyesi yerinden çıktı. aynı arıza 5-6 kez tekrarladı. en sonuda usta levyeye somun bağladı. bu kez levye ayağınıdaki topuz şeklindeki parça çıkmaya başladı. usta usta gezdim. çare bulamadım. vies yerinden çıkıyor ve çoğu zaman 5. viteste sabit kalıyor. tavsiyeniz var mı
|
|
Aykut 28
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesim burdan nasil soru soralinirim benimde 206 hd feline aracimda bi sorun varda nasil yazabilirim senin yazdin gibi2
|
|
ferhat1612
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2018 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ferhat1612
|
bu saayfadan bi geri gel. altta yeni konu yazıyor. yanında artı işareti var. oradan yazabilirsin
|
|
Aykut 28
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok reis bulamadim yeni konu falan yazisi
|
|
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vites kol takımının hem yan sanayisi hem orjinali mevcut yenilemek faydalı olacaktır
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
senin vites cubuklarını değiştirmen lazım gibi duruyor 3 tane olması lazım onları değiştirince düzelmesi gerekiyor
|
|
ferhat1612
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ferhat1612
|
levye orjinal değil yan sanayi idi. yaptırdığım usta çubuğun vidasını dipte sıkmış, bağlatıdaki top şeklindeki parça yuvasından çıkıp duruyormuş. vidayı ileride sıktı. sorun halloldu. her çıktığında kanal arıyordum.altına girip kendim takıyordum. inşallah bi dha çıkmaz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |