|
RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
görkem ölmez
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2018 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı görkem ölmez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2018 Saat 03:57 |
ÖNCELİKLE SORUNUM ŞU ABİLERİM KARDEŞLERİM RCZ 156HP SAHİBİYİM ARACIM İNANILMAZ DERECE SERİYKEN Bİ ANDA SANKİ O ARABA DEĞİLDE TOFAŞ ŞAHİN MODELİNE BÜRÜNDÜ GAZ BASTIĞIM GİBİ FIRLAYAN ARABA GAZ YEMİYOR GİBİ BİŞEY GAZ BASIYORUM AMA TEPKİME ÇOK GEÇ 2.2 SN BULUYO ARACIN KALKMASI VE SERİ Bİ ŞEKİLDE İLERLEMİYO SIKINTI NEDİR ACABA ...
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
turbo var diye hatırlıyorum onu ve bağlantılarını gözden geçirtin
|
|
görkem ölmez
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2018 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı görkem ölmez
|
turbosuna baktırdım herhangi bi sıkıntı yok acaba diyorum yüksek basınç pompasında sıkıntı olabilirmi..
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldin. bunu bir çok nedeni olabilir.
1-turbo elektrovana 2-gaz kelbeği 3-yüksek basınç pompası 4-turbo hortumları vs. tabi öncelikle elinde orjinal yazılım olan bir özel serviste yada yetkili serviste arıza kodlarına baktırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
cemalettinlevent
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cemalettinlevent
|
EGR de tıkanmış olabilir. Yukarda belirtilen durumlar da olabilir. Serviste bi cihaza bağlatmanı öneririm
|
|
Erentan34
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2021 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Erentan34
|
Bu sorun nasıl çözüldü??
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |