|
407 3.stop lamba soketi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2018 Saat 22:00 |
merhaba arkadaşlar, aracımın arka camdaki 3.stop lambası yanmadığı için oto elektrikçiye götürdüm, o da arızanın soketten olduğunu söyledi ve soketi kestikten sonra elektrik kablosunu doğrudan stop lambaya bağladı, stop lambası yanıyor ama yol bilgisayarı ekranından her frene bastığımda stop lambası arızalı uyarısı çıkıyor, aracımı başka bir oto elektrikçiye götürdüm, soket olmadığı için arıza uyarısı çıktığını söyledi, çıkma ya da sıfır soket nereden bulabilirim arkadaşlar, yardımcı olursanız çok memnun olurum, teşekkürler.
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar, aliexpres de soketler var ama soket tipini soruyor, mesela H7 gibi kod soruyor, peugeot 407 3.stop lambası soketinin tipi nedir acaba ya da kullanma kitapçığı olsa, belki de orada soket tipi yazar ama kitapçığı nereden indirebilirim acaba ?
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |