|
Forum ve Sitemizde görmek istedikleriniz nelerdir? |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
TTnet kullanıcısıysan abi sıkıntı var. Rekabet kurulu tarafından soruşturma açıldı.
Rakipleri zora sokma ve hizmet kalitesi açısından soruşturma açıldı. Ve bu sebeple aşırı bir yavaşlık var. Tek video izleyemiyorum WiFi üzerinden. Hep telefondan |
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok aşırı bir yavaşlık yoktu ama sunucuyu bakıma aldım şimdi toparlarız hızı biraz daha |
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
Reklam bölümlerinide minimuma indirdim dahada azaltamıyorum sitenin devamlılığı açısından fazlalık olan şeyleride kaldırdım sayfalarda maksimum hızda yükleniyor artık
Düzenleyen GökhaN - 16 Şubat 2017 Saat 10:25 |
|||
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Konulara ve mesajlara Tesekkur butonu fena olmaz
|
|||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
||
Ben whatssap ikonları istiyorum mümkün mü?
|
|||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ikonların dosyalarını bulabilirsek değiştirebiliriz
|
|||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
mesajlarda teşekkür özelliği var konulara ekleyebiliriz mantıklı
|
|||
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Mobil sayfada gorunmuyormus klasik sayfa yapinca tesekkur gorundu evet
Düzenleyen erk4n - 07 Mart 2017 Saat 17:07 |
|||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu konuyada bir güncel çekelim
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
gökhan kardeşim peugeot modelleri ana başlık yanına (ARIZA VE ÇÖZÜMLERİ) yazarsan iyi olur açılan konular farklı yerelere açılmaya başladı yine :) bide bazı konularda yetkim olmadığı için aynı yazılan yazıları silemiyorum. :) kolay gelsin
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
forum içerisinde arama yapıldığında eski konular çıkmıyor, ama google üzerinden arama yapınca bulunuyor. forumun arama ayarları ile ilgilimi?
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hepsi tamam |
|||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
forumun kendi araması çok kayıt olduğundan sapıttı google aramasını kullanmak daha etkili olabilir onu düşüneyim |
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eyvallah kardeşim eline sağlık
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
faydalı bulduğumuz mesajları beğen düğmesi veya ona benzer bir düğme ile daha sonra görebileceğimiz bir şey yapılabilir mi
|
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
bazı siteler direk google özel arama kullanıyor, bizde de işe yarar bu, örnek olarak da pm olarak bir site gönderiyorum, bu sitedeki gibi mesajlara oylama olabilir. |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şuan favorilerime ekle ve beğen var aslında |
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben göremedim .mesela sizin bu mesajınızı favoriye almak istiyorum yada beğeneceğim. i bir menüye basıp favori mesajlarım yada beğendiğim mesajlar diye bulabiliyor muyum ? nasıl ?
|
|||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Konuya girince en üstte yanıt yazın üstünde favorilerime ekle var ordan ekleyebilirsin giriş yapan kullanıcılar görebiliyor sadece telefondan girincede menüden hesabım altında favori konulardan takip edebilirsin bilgisayardan girersende üst menüde favoriler bağlantısı var
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |