|
Hangi motor yağı , benzin depo göstergesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ecalikusu
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2018 Konum: Cankiri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ecalikusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2018 Saat 21:51 |
1-10 cesit 5w30 var hangisini kullanmak mantıklı, aracim 1.6 vti 120 bg lpgli,castrol edge 5w30 LL uygunmudur
2- Lpg taktirinca benzin yakit gostergesi yol gittikce yakıt bitti gosteriyor halbuki depo dolu nasıl birsey yapilabilir benzin deposu gostergesi icin Düzenleyen ecalikusu - 17 Mart 2018 Saat 21:58 |
|
samet2461
3. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Benim araç 1.6 dizel. Önceleri total quartz ıneo 5w30 kullanıyordum. Bu bakımda Castrol eege 5w30 kullandım . Gerçekten kaliteli geldi bana sesi değişti aracın. Ama totalden bayağı pahalı. Öneririm.
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
ecalikusu
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2018 Konum: Cankiri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ecalikusu
|
Teşekkürler
|
|
samet2461
3. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Ama total quartz ıneo 5W30 da kötü değil. Oda kullanılabilir |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |