![]() |
|
206 SEDAN HERŞEY DAHİL :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Tabi ki görebilirsiniz. Hatta ibre gibi değil dijital olarak net rakamlarla görürsünüz. Min. ve max. değerleri kendinize göre ayarlayıp uyarı vermesini bile sağlayabilirsiniz. |
|||
![]() |
|||
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Çok iyi peki 2000 model peugeot 106 da uyum sağlar mı quiksilverlarda hararet göstergesi yok çünkü çok işime yarıyabilir |
|||
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Hocam aracınızda obd2 Soketi mevcutsa kullanabilirsiniz. Bi kontrol edin isterseniz. Sigorta kutusunun orda benim ki dikey konumlandırılmış. |
|||
![]() |
|||
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
||
Soket mevcut servislerde bağladıkları soket değil mi bu 106 larda kaput açma yerinin orda
|
|||
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Bu şekilde hocam. Benim kullandığım cihaz birebir bu. V2.0 olan cihaz. Fakat bu versiyonda bağlantı problemi olduğunu aldıktan sonra öğrenmiş bulundum. Ve bizzat yaşamaktayım. Mümkünse on/off düğmesi olan, kullanacağınız tablet/telefonda otomatik bağlantıda sıkıntı yaşatmayan biraz obd cihazı tercih edin. |
|||
![]() |
|||
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
||
oguzhan abi obd soketını takınca tabletten nasıl verılerı alıcagız bide obd soketinde sürekli baglı olması birşeye yol acıyormu tablete uygulama ındırmemıze gerek varmı bırde arza sılebılıyormuyuz bundan ?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Torque programını kullanıyordum ben android tabletten. Demo kullanımında da yeterli verilere ulaşabilirsin. iPhone da da çeşitli programlar var. Sürekli takılı kalması bi sıkıntı yaratır mı bilemiyorum. Belki uzun süre bırakırsan Aküyle alakalı problem olabilir.
Yenileri on/off düğmeli. Onlardan alırsan istediğinde kapatabilirsin. Arıza da silebilirsin. Kodlar karşına çıkıyor. Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 09 Mart 2018 Saat 00:17 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Madem ziya uğraşmış bu konuyu bulmuş bende buraya yazayım
![]() ![]() Koltuk ısıtma minderi getirttim gg’den. Gerçi kış bir türlü gelemedi ama hep hevesim vardı. Gönül ister ki döşeme içine konulan pedlerden yapalım ama o kadar teferruat istemedim. Nasıl oluyor, konforlu mu diye biraz da meraktan aldım. Bugün elime ulaştı akşam denedim sağa sola giderken. 2-3 dakika içinde ciddi sıcaklık veriyor. Boyut ideal koltuğa tam oturdu. Elektrikçi bi arkadaşla fikir alışverişinde bulunduk. Çakmak soketiyle çalışıyor cihaz. O uç kısmını kesip bir anahtar koyup direk Kontağa bağlayarak kullanılabilirmiş. Daha konforlu hale gelecektir tabii. İlgilenen olursa ürün linki verebilirim. Düşünenlere tavsiye de ederim. ![]() Her araç premium olsun ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |