|
oto elektrik problemi. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:46 |
Arkadaşlar.herkese selamlarımı sunarım.benim aracımda elektrik problemim var.ne olduğunu tam bilemiyorum ama bütün aksamların elden geçmesini ve tecrübeli ellerde işlem yapılmasını istiyorum.bu konuda gercektende güvendiğiniz ve önerebileceğiniz adres varmıdır.Cuma günü çalışmıyorum.ve o gün kısmet olursa aracımın sorununu hallettirmek istiyorum.yeni bir akü aldım markalı bir akü 2 ay oldu ve bitti şu an şarza bıraktık.elektrik kaçağı var zannediyorum.ve dün yolda giderken rolanti düşüklüğü sebebiyle aracım birkaç kez stop etti.sorun sorunu açıyor ve daha büyümeden yaptırmak istiyorum.aracım 406 sv 2.0 99 model.
şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. |
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şarj Dinamosu - Alternatör Kayışı Kontrol Edilmesi Lazım. 2 Ayda Akü Bitermi.
Anadolu Yakasında Elektirikcilerimiz Var.Ama Sana Ters Kalır Karşıyakadasın.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimd eaklıma ilk gelen Alternatör oldu Bdüzü sanayide Eray AKAR adlı üyemizin olduğu bölümde sağlam elektrikçiler var baktırabiliriz
|
|
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol sencer kardeşim.anadolu yakası evet biraz ters düşer bana ama altarnatif bir yer bulamazsak avrupa yakasında ki buluruz diye düşünüyorum yine de gidebiliriz tabi yeter ki hallolsun..teşekkürler.
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabiki deran abi olabilir.herkes anlamıyor elektrikten..çok önemli bir konu..heleki 406 için hayati bir konu.:)herseyi elektrikle çalşıyor mubarek arabanın.teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mert arkadaşımızında çevresi geniştir bu konuda yardımcı olacaktır |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun..İnş sorun çabuk hallolur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun
|
|
elenor
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araçta aküyü şarj etmeme problemi var sanırım şarj dinamosu veya akü şarj devresi sorunlu olabilir.Araba çalışırken akünün bir ucu sökülüp voltmetreyle değerler akü kutup başlarına akım gelip gelmedigi kontrol edilmeli.
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet olabilir tabi..ve aracımda ki cd changer bağımsız olabilir ondanda kuşkulanıyorum.acaba aküyü bitirmiş olabilir mi..
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracının radyosunu kontrol ettır benım arabada akunun bıtme sebebı teyp cıktı ınsallah haledersın darısı senın basına
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |