![]() |
|
Yeni nesil led xenon ampül |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkür ederim. Bugün Çin'den Nighteye 6000k 9000lm H1 ampuller geldi. Montajını kısa bir sürede yaptım. Akşam kısa bir test ettim Ürün süper. Bazı endişelerim vardı. Bunlar tamamen boş çıktı. Bazı kullanıcılar arkadaki soğutucu fanının gürültülü çalıştığını falan yazmışlardı. Hiç ses yok. Şimdi H7 satın alacağım.
|
||
06-15HT787
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Başka bir konuda söylemiştim burda da söyleyeyim. Kapak kapanma sorununu çözmek adına, üreticiler kısa tip fanlı üretiyorlar. Ben hali hazırda onlardan kullanıyorum. Aracım 206, far kapakları tam kapanıyor. Aliexprrssten aldım ve sorunsuz kullanıyorum. İyi inceleyin kolay gelsin
|
||
![]() |
||
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Evet, kapak tam kapanmıyor, ben de aliexpress'den aldım. Sizin aldığınızın marka model ne acaba ?
|
||
06-15HT787
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Yeni nesil xenon led ampuller araç muayenesinde sorun oluyor mu ? Muayenede takılan veya muayeneden sorunsuz geçen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
|
||
06-15HT787
|
||
![]() |
||
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|
Merhaba, sizin ampullerin marka modeli nedir ?
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Geç cevap için kusura bakmayın, iş yoğunluğu sebebiyle ancak yazabiliyorum. benim kullandığım ürün budur.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |