|
407 2.0 hdi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gokhan d.
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2018 Konum: Usak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gokhan d.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2018 Saat 11:29 |
Merhaba arkadaslar. Bende 2006 407 2.0 hdi bir aracim var. Direksiyon hidrolik haznesinden arabayi stop ettigim de kopurme yapıp yag kaciriyor. Sebebi neden olabilir. Bir usta dediki kapak arizali. Baska usta direksiyon pompasinda sorun olabilir. Bilgilerinize ihtiyacim var. Tesekkurler
Düzenleyen Gokhan d. - 14 Şubat 2018 Saat 11:33 |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Kapak arızalı olabilir ama hidroliğin köpürdüğünü ilk defa duyuyorum ben.. Yağa su karışmış olabilir..
Benim tahminim kapak gerçekten arızalı ve hidrolik yağı su tutan bir sıvı.. Yani bozuk kapaktan su almış ve köpürüyor olabilir.. |
|
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
Ben yağa su karışınca köpürür diye biliyorum ama bu motor için... Hatta geçenlerde arkadaşlarımdan birinin aracında gördüm, yağ kapağının alt tarafı bildiğiniz tahin gibi olmuştu, sonuçta gidip kapak contasını değiştirdi... Bahsettiğiniz direksiyon hidroliği, sonuçta o da yağ köpürmesine sebep olabilecek şekilde yağmur suyu yıkama suyu vs. karışmış olabilir... Bu da ancak kapaktan sızıntı durumda olabilir diye düşünüyorum...
Geçmiş olsun...
|
|
Gokhan d.
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2018 Konum: Usak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gokhan d.
|
Normalde stop edince kapakta delik var ordan kopuruyor. Kapak acik oldugunda da kopurme yapiyor. Kapak ve yag degisimi deniycem. Tesekkurler
|
|
Necati ünver
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2017 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Necati ünver
|
pompanin hortumu degiscek arkadas birde önce hortunlari kontrol ettir kaciran yer varmi diye ayni sorun bendede vardi hortundan kacirma oldugu icin köpprme yapiyordu yeni hortum taktilar gitti sorun
|
|
Necati ünver
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2017 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Necati ünver
|
kapakla alakasi yok birde yagi maximum un üzerinde doldur kapagi acik birak araci calistir direksiyonu tam sol cevir biraz öyle bekle sonra diger tarafada ayni yap bi kac defa böle tekrar et sonra kapagini kapat havasini almis oluyorsun ilk cikan modellerinde sorun basincli hortumda iyilestirlmis hortum alirsan peugeot dan sorun kalmaz pompada sorun yok kesinlikle
|
|
Mehmet1990
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet1990
|
Merhaba hidrolik hortumum tam parça ismi nedir aynı problem bendede var yağ ve hortumu değiştirecegim.
|
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
dediğiniz parçaların arızalı olduğunu usta mı söyledi? değilse kendi kendinize parça aramayın elektrikli direksiyon pompası veya direksiyon kutusu bozuluyor revize ile halloluyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |