Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - En Komik Fıkralar...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

En Komik Fıkralar...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: En Komik Fıkralar...
    Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 Saat 22:22
:) birazcık güldürdüysem sizleri ne mutlu bana :)
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
Yukarı Dön
osmans Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı osmans Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 Saat 22:01
hepsı cok guzel tesekkurlerr
woodo_21
Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 21:54
Tşk ederim melih abi kbakma +18 e dikkat ederim. Tekrar özür diliyorum.
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 20:39
Paylaşım için teşekkürler..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 20:37
+18 kısımına kaçan mesajlar silinmiştir bilginize...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 20:32
arkadaşım hoş güzel hikayelerde bu forumda sadece erkek yok bayan arkadaşlarımızda var onlara karşı ayıp olur ve ben bundan rahatsızlık duyarım....iyi forumlar.
Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 22:21

2 otobüs şöförü oturmuş muhabbet ediyorlardı..Konu dönmüş dolaşmış karılarını nasıl yaptıklarına gelmiş..Biri ötekine:
- Geçen karıyı evirdim çevirdim inlettim böle yaptım şöle yaptım vs. anlatır..
Öteki şöyle der :
- Yahu Gaffur Abi..O kadar evirdim devirdim çevirdim diyon peki karı da orgazm oluyor mu?
Gaffur :
- Organizma nedir lan? Sibop ayarı gibi bir şey mi ?

Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 22:20

Günlerden bir gün bi yarışma düzenlenmiş..Bir odaya bir ütü masası, ütü ve bir adet sarışın fıztık gibi bir hatun koyulmuş..3 ülkeden 3 kişi yarışmaya katılmış..1 Japon, 1 Fransız ve 1 Türk..Yarışmayı kazanmak için 5 dakika içinde gömlek ütülenmeli ve sarışın hatun zikilmeli..Japon başlamış önce..Gömleği ütülemiş ve kadına daha dokunamadan süresi bitmiş..Odadan çıkarken Japon şöyle demiş : Bizim ülkemizde iş herşeyden önce gelir..Sonra Fransız girmiş odaya ve girer girmez karıya saldırmış işini bitirmiş ama gömleğe sıra gelince süre dolmuş..Fransız odadan çıkarken şöyle demiş : Benim ülkemde Aşk herşeyden önce gelir..Sıra Türke gelmiş..Girmiş odaya..Gömleği karıya vermiş, karı gömleği ütülerken işini bitirmiş ve yarışmayı birincilikle kazanmış..Odadan çıkarken Türk de şöyle demiş : Bizim ülkede çalışanı zikerler..:D

Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 22:20
Adamın biri Maymunuyla beraber bir bara girmiş..Maymun barda dolaşırken adam da içiyormuş…Maymun barda bilardo masasına gidip 1 adet bilardo topunu mideye indirmiş..Bilardo oynayanlar bağırıp çağırmış.. Barmene - Bu maymun bilardo topumuzu yedi diye şikayet etmişler..Maymunun sahibi bilardo topunun parasını verip çıkmışlar bardan..1 hafta sonra adam ve maymun tekrar o bara gitmişler..Maymun bu sefer masada duran eriklerden birini almış ve dötüne sokup çıkarmış sonra yemiş..Barmen hayretle neden böyle yaptı diye sormuş maymunun sahibine..Adam da - Son gelişimizde yuttuğu bilardo topundan sonra herşeyi ölçüp öyle yutuyor :%29
Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

4 Rahibe öbür dünyada bir melek tarafından sorguya çekilmiş..Melek Rahibelere :
- Dünyadayken işlediğiniz günahları anlatın demiş..
Birinci Rahibe :
- Ben parmak ucumla penise dokunmuştum der..
Melek : Git hangi parmağınla dokunduysan kutsal suya sok temizlen der..
İkinci Rahibe :
- Ben sol elimle penis tuttum der..
Melek : Git o elini kutsal suya sok.. günahlarından arın der..
Tam bu esnada üçüncü ve dördüncü rahibeler yer değiştirmişler..Melek neden yer değiştirdiklerini sormuş.. 4.cü sıradan 3.cü sıraya geçen rahibe şöyle demiş :
Efendim 4.rahibe kutsal suya dötünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayayım..der..

Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 22:15
Temel parkta oturmuş sigarasını keyifli keyifli içiyormuş..Bankta yer bulamayan bir adam gelmiş yanına oturmuş..Ama Temelin sigara içmesinden çok rahatsız olmuş..Adam dayanamayarak Temel’e sormuş :
- Kardeş kaç yıldır sigara kullanıyorsun ?
Temel : - 30 yıldır kullanayrum demiş..
Adam : Kardeş 30 yıldır sigara için verdiğin parayla şu karşıdaki villa ile onun önündeki son model arabayı alabilirdin demiş..
Temel : - Sen sigara içeymusun ? diye sormuş..
Adam : - Hayır hiç içmedim demiş..
Temel : - Peki şu karşıdaki villa ile önündeki araba senin mi ?
Adam : - Hayır demiş..
Temel : - O zaman ne konuşaysun..Onlar penum demiş…
Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 22:15

Küçük velet banyoda annesinin kendisini yıkadığı bir zaman annesinin memelerini göstererek sorar :
- Anne bunlar ne? Ne diyeceğini bilemeyen annesi veletin unutacağını düşünerek :
- Yarın kahvaltıda babana sorarsın ! diyerek lafı geçiştirir..Ertesi gün kahvaltıda çocuk soruyu bu sefer de babasına sorar: Baba da :
- Oğlum onlar birer balon..Annen öldüğü zaman onları şişireceğiz ve annen de böylece cennete uçmuş olacak diye cevap verir..
Aradan uzun bir zaman geçtikten sonra bir gün eve erken gelen baba küçük çocuğu gözyaşları içinde bulur..Çocuk babasına :
- Baba koş annem ölüyor..diye bağırır..
Babası :
- Nereden anladın oğlum ne oldu ? der..
Çocuk :
- İçerideki amca annemin balonlarını şişiriyor ve annem de - Tanrım geliyorum diye bağırıyor..

Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 22:14

Kadının biri 10 tane veletle anaokuluna gitmiş..Çocuklarını ana okuluna yazdıracakmış..Müdire hanım şaşırmış ve çocuklarının isimlerini sormuş..Kadın da Ahmet demiş..Okul müdürü bayan yine şaşırmış..Yani hepsinin ismi Ahmet mi? Nasıl zor olmuyor mu hepsi tek isim? Kadın zor olmadığını mamafih işinin daha kolay olduğunu söyler..Hatta şöyle bir örnek verir..Ahmet yemeğe gel diyorum hepsi geliyor..Ahmet hadi çıkıyoruz diyorum hepsi benimle dışarı çıkıyor..Müdüre hanım şaşkınlık içinde Peki bi tanesine özel bişi yapsan nası çağırıyosun karışmıyor mu ? diye sormuş..Kadın da - O tür durumlarda soyisimleriyle sesleniyorum.. demiş :%29

Yukarı Dön
İsmail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İsmail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 22:14

Meşhur bir televizyon kanalı Her ülkeden bir kadın seçerek karı-koca aldatması üzerine bir araştırma yapmak için soru sorarlar..Soru şu : Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ? İşte çeşitli cevaplar..

İsveçten Katılan Kadın : - Benim neyimi beyenmedin diye sorardım..der.
Rusyadan Katılan Kadın : - Hiçbişey sormam ve direk evi terk ederim..der.
Fransadan katılan Kadın : - Sevgilime gider beni teselli etmesini söylerim..der.
İtalyadan gelen Kadın : - Kadını öldürürüm..der.
Yunanlı Kadın : - Kocamı da onunla yatan karıyı da öldürürüm..demiş.
İspanyol Kadın : - Kocamı alnından vururum..der.
Türkiyeden Katılan Kadın : - Benim Herif Yapmaz..der

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 155 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6418 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 174 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 456 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 368 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107557 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3241 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9908 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8972 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1180 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1686 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55620 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1433 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2653 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 284 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2836 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English