![]() |
|
En Komik Fıkralar... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 Saat 22:22 |
:) birazcık güldürdüysem sizleri ne mutlu bana :)
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
osmans ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsı cok guzel tesekkurlerr
|
|
woodo_21
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Tşk ederim melih abi kbakma +18 e dikkat ederim. Tekrar özür diliyorum.
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
+18 kısımına kaçan mesajlar silinmiştir bilginize...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşım hoş güzel hikayelerde bu forumda sadece erkek yok bayan arkadaşlarımızda var onlara karşı ayıp olur ve ben bundan rahatsızlık duyarım....iyi forumlar.
|
|
![]() |
|
2 otobüs şöförü oturmuş muhabbet ediyorlardı..Konu dönmüş dolaşmış karılarını nasıl yaptıklarına gelmiş..Biri ötekine:
|
|
![]() |
|
Günlerden bir gün bi yarışma düzenlenmiş..Bir odaya bir ütü masası, ütü ve bir adet sarışın fıztık gibi bir hatun koyulmuş..3 ülkeden 3 kişi yarışmaya katılmış..1 Japon, 1 Fransız ve 1 Türk..Yarışmayı kazanmak için 5 dakika içinde gömlek ütülenmeli ve sarışın hatun zikilmeli..Japon başlamış önce..Gömleği ütülemiş ve kadına daha dokunamadan süresi bitmiş..Odadan çıkarken Japon şöyle demiş : Bizim ülkemizde iş herşeyden önce gelir..Sonra Fransız girmiş odaya ve girer girmez karıya saldırmış işini bitirmiş ama gömleğe sıra gelince süre dolmuş..Fransız odadan çıkarken şöyle demiş : Benim ülkemde Aşk herşeyden önce gelir..Sıra Türke gelmiş..Girmiş odaya..Gömleği karıya vermiş, karı gömleği ütülerken işini bitirmiş ve yarışmayı birincilikle kazanmış..Odadan çıkarken Türk de şöyle demiş : Bizim ülkede çalışanı zikerler..:D |
|
![]() |
|
Adamın biri Maymunuyla beraber bir bara girmiş..Maymun barda dolaşırken adam da içiyormuş…Maymun barda bilardo masasına gidip 1 adet bilardo topunu mideye indirmiş..Bilardo oynayanlar bağırıp çağırmış.. Barmene - Bu maymun bilardo topumuzu yedi diye şikayet etmişler..Maymunun sahibi bilardo topunun parasını verip çıkmışlar bardan..1 hafta sonra adam ve maymun tekrar o bara gitmişler..Maymun bu sefer masada duran eriklerden birini almış ve dötüne sokup çıkarmış sonra yemiş..Barmen hayretle neden böyle yaptı diye sormuş maymunun sahibine..Adam da - Son gelişimizde yuttuğu bilardo topundan sonra herşeyi ölçüp öyle yutuyor
![]() |
|
![]() |
|
4 Rahibe öbür dünyada bir melek tarafından sorguya çekilmiş..Melek Rahibelere : |
|
![]() |
|
Temel parkta oturmuş sigarasını keyifli keyifli içiyormuş..Bankta yer bulamayan bir adam gelmiş yanına oturmuş..Ama Temelin sigara içmesinden çok rahatsız olmuş..Adam dayanamayarak Temel’e sormuş :
- Kardeş kaç yıldır sigara kullanıyorsun ? Temel : - 30 yıldır kullanayrum demiş.. Adam : Kardeş 30 yıldır sigara için verdiğin parayla şu karşıdaki villa ile onun önündeki son model arabayı alabilirdin demiş.. Temel : - Sen sigara içeymusun ? diye sormuş.. Adam : - Hayır hiç içmedim demiş.. Temel : - Peki şu karşıdaki villa ile önündeki araba senin mi ? Adam : - Hayır demiş.. Temel : - O zaman ne konuşaysun..Onlar penum demiş… |
|
![]() |
|
Küçük velet banyoda annesinin kendisini yıkadığı bir zaman annesinin memelerini göstererek sorar : |
|
![]() |
|
Kadının biri 10 tane veletle anaokuluna gitmiş..Çocuklarını ana okuluna yazdıracakmış..Müdire hanım şaşırmış ve çocuklarının isimlerini sormuş..Kadın da Ahmet demiş..Okul müdürü bayan yine şaşırmış..Yani hepsinin ismi Ahmet mi? Nasıl zor olmuyor mu hepsi tek isim? Kadın zor olmadığını mamafih işinin daha kolay olduğunu söyler..Hatta şöyle bir örnek verir..Ahmet yemeğe gel diyorum hepsi geliyor..Ahmet hadi çıkıyoruz diyorum hepsi benimle dışarı çıkıyor..Müdüre hanım şaşkınlık içinde Peki bi tanesine özel bişi yapsan nası çağırıyosun karışmıyor mu ? diye sormuş..Kadın da - O tür durumlarda soyisimleriyle sesleniyorum.. demiş |
|
![]() |
|
Meşhur bir televizyon kanalı Her ülkeden bir kadın seçerek karı-koca aldatması üzerine bir araştırma yapmak için soru sorarlar..Soru şu : Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ? İşte çeşitli cevaplar.. İsveçten Katılan Kadın : - Benim neyimi beyenmedin diye sorardım..der. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |