![]() |
|
Egzoz emisyondan kaldım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2018 Saat 17:04 |
Arkadaşlar selam,
Muayene için egzos emisyon yaptırdım araca geçmedi farklı bir katalizör ile tekrar gittim yine geçmedi adam oksijen sensörüne baktır sesi gittim baktırdım ama oksijen sensörünü ölçü aleti işe ölçtüler çalışıyor acaba başka neyden olur? Karbonun yüksek dediler emisyoncuda acaba tekrar katalizörümü değiştirtsem? Önceden emisyon sıkıntı değildi şimdi çok sıkıntı çıkarıyorlar kamera ile kayıt yapıyor emisyon ölçülürken ne kadar dil döktüysem de geçirmedi. Araç 2000 model 206 Xs 235 binde bujiler yeni değiştirildi bosh marka. Karbonun fazla çıkması neyden kaynaklıdır yardım lütfen, ayrıca emisyon düşürücü katkılar falan varmış diye duydum bilgisi olan var mı? |
|
![]() |
|
Gokcelı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2018 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende geçemedim 600 liraya Euro 4 metal konvoktör takıldı sanayide emisyoncuya gidip yaptırdım muayenemi geçtim çok şükür muayene istasyonunda geçmek mucize dışarıdan almayı denedinizmi Emisyonu
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sibop ayarı yaptır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |