![]() |
|
Tüp ve egsoz aynı tarafta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
onklc06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2017 Saat 09:30 |
||
Selaymun aleyküm cümleten. Muayene yaklaşıyor ve benim tüp ve egsoz sol tarafta. 2018 muayene kurallarında ne diye geçiyor tam bilmiyorum. Tüpü sağ tarafa mı aldırmam gerekiyor? Bunun icin neler yapılır? Nasıl bir yol izlenir? İlk defa tüplü araç sahibiyim ondan pek bilgim yok. Şimdiden teşekkür ederim
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aleyküm selam kardeşim. malsef tüğle egzoz aynı tarafta olmayacak muayneden geçmez. Tüpü sağ tarafa aldırmanız gerekiyor.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
||
Güncel mevzuata göre lpg dolum ağzı sağ tarafta ve tampona montajlı olmak zorunda. Aracın altında askıda kalanlarda geçmiyor malesef.
|
|||
![]() |
|||
onklc06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
||
Bunun için proje falan çiziliyor mu kardesim yoksa usta direk geçirebiliyor mu diğer tarafa? Tüple ilgili pek bilgim olmadığı için öyle kalakaldım |
|||
![]() |
|||
||
Onda çok şükür sıkıntı yok yapan tampona güzel monte etmiş sağ tarafta |
|||
![]() |
|||
||
Güncel
|
|||
![]() |
|||
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
||
Projeye gerek yok hocam. Bagaj içinde istediğiniz kadar yer değiştirebilirsiniz. Simit yada silindir tank değişiminde proje gerekir sadece.
Ayrıca, Alttan giden bakır boruda spiral hortum varsa söktürün bakır boruda ek olmadığını açık net görmek istiyorlar. Dolum ağzı sağda ve tamponda olsun. Depo altında muhakkak sehpa olsun. Başka birşeye gerek yok. Düzenleyen RP393 - 22 Aralık 2017 Saat 22:22 |
|||
![]() |
|||
||
Gayet açıklayıcı oldu bu çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar |
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
||
hazır yapmışken.dolum ağızını depo kapağının yanına aldırın.daha temiz ve kolay oluyor. dolum kapağını kaybettim derdi yok,yedek lastik yerine simit depo koyarsanız dolum girişi gözükmediği için lpg giremez sıkıntısı yok..
|
|||
![]() |
|||
||
Onda sıkıntı yok ustam dolum kapağı tampona çok güzel monteli. Kafama takılmayan tek nokta o😊 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |